ARBINGER-képzés az Improvers Group vezető trénereivel

Kollégái megbíznak Önben mint vezetőben, és Ön is megbízik bennük? Vagy épp ellenkezőleg? Sok a pletyka és a konfliktus? A rivalizálás a csapat sikerének kárára megy?

Ezek a problémák nem egyediek és szerencsére nem is megoldhatatlanok.

Az Arbinger-módszer olyan kulcsot ad az Ön és más vezetők kezébe, amellyel ezek a helyzetek kezelhetővé és orvosolhatóvá válnak.

De hogyan?

A módszertan a Harvard, Oxford és Yale Egyetem 45 évnyi pszichológiai kutatásán alapul, és a legfontosabb különbség a többi képzéshez képest az, hogy mélyen, a szemléletmód szintjén ad lehetőséget és segítséget a változáshoz.

Mi a különbség a szemléletmód és a viselkedés között?

Tudjuk, hogy az elvárt viselkedést szabályokkal, normákkal is el lehet  érni – a gond azonban ezzel az, hogy ellenőrzés nélkül nem sokat érünk el velük.

Amint kikerülnek a munkatársaink a látókörünkből, visszatérnek a megszokott viselkedésükhöz – legyen ez akár mások kibeszélése, akár a hanyag munkavégzés, akár a mérgező, cinikus megnyilvánulások.

Ha viszont a szemléletmód, vagyis a viselkedésünk gyökerének szintjén változunk meg, akkor megbízható és tartós változást érünk el a viselkedés terén is – ezt a tudást pedig át tudjuk adni másoknak is.

A módszerről bővebben itt olvashat.

Az Arbinger-módszer elsajátításával Ön is képes lesz fokozatosan átalakítani csapatát másokat figyelembe vevő, együttműködésre törekvő csapattá., de a folyamat meggyorsítható, ha az egész csapat részt vesz a képzésen. Tudjuk, hogy a vezető sikere a csapata sikerességén múlik – az pedig a vezető csapatformáló képességén! Vágjon bele most, és váljon még sikeresebb vezetővé.


Részletek:

A képzés időpontja: 2019. május 20-21. 9:00-17:00

A képzés helyszíne: 1124 Budapest, Németvölgyi út 64., földszinti oktatóterem

A képzés díja: 120 000 Ft + ÁFA , amely tartalmazza a résztvevői csomagot is.

Kedvezmények:

–  Ha elhozza kollégáját is, a második résztvevő díjából 20% kedvezmény jár.

– 2019. március 29-ig történő jelentkezés esetén Early Bird kedvezmény: 10%.

– Ha a május 27-28-án megrendezett N.E.W.S.TM –  Manager as coach képzésen is részt vesz, mindkét képzés árából 15% kedvezményt kap.

 

Oktató:

Kocsis Dóra

Jelentkezzen még ma!


Az Improvers Groupról röviden

Az Improvers Group 30 éves múltra tekint vissza, jelenleg a három legnagyobb szervezetfejlesztő cég között jegyzik a piacon. Missziója a kezdetektől mit sem változott: a világ legjobb tudásanyagát nyújtani azoknak a szervezeteknek, amelyek a globális versenyben is az élen szeretnének maradni. Eddig több mint 50 értékes nemzetközi liszensz vált elérhetővé az Improvers Group munkája révén.

A cégcsoport tagjai többek között olyan márkák, mint a Sämling, a  FranklinCovey, a NEWS Magyarország és az Arbinger Intézet. Tanácsadógárdájának szaktudása, több évtizedes tapasztalata egyedülálló. Referenciái megtekinthetőek itt.

Jelentkezés

A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról átutalásos számlát küldünk. Lemondást és időpont módosítást legkésőbb a rendezvény előtti 3. munkanapig írásban fogadunk el.

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

Felhívjuk figyelmét, hogy az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása kötelező az űrlap elküldéséhez.

Adatvédelmi nyilatkozat elfogadása*.