Szakmai nap: Vezetők a dobozon kívül – Két új módszertan a sikeres csapat megteremtéséhez

A jelenlegi munkaerőpiaci helyzet minden szervezetet érint. Ezt megoldani nem tudjuk, de abban tudunk segíteni, hogy ne az Ön cégétől csábítsák el versenytársai az értékes munkaerőt. Kíváncsi rá, hogy hogyan? Ezen a szakmai napon megtudhatja.

Bemutatjuk, hogy hogyan egészíti ki egymást az Improvers Group két nemzetközi know-how-ja, hogyan lesznek a segítségükkel áthidalhatóak az Ön szervezeténél nemcsak a fluktuáció, hanem a megfelelő kommunikáció és a motiváció hiánya miatt fellépő problémák is.

Míg az Arbinger-képzés egy alapvető szemléletmódváltást céloz, amely a csapatokon belüli ideális együttműködést teszi lehetővé, addig a N.E.W.S.TM – Manager as Coach programja elsősorban vezetőknek szóló finomhangolás, konkrét eszközszintű képzés.

Az Arbinger-módszer elsajátításával Ön is képes lesz fokozatosan olyan módon fejleszteni beosztottjait, hogy azok másokat figyelembe vevő, együttműködésre törekvő csapattá váljanak. A módszer segítségével, mely a Yale, Harvard és Oxford egyetemeken végzett 45 évnyi pszichológiai kutatásra épül, olyan rejtett erőforrásokat tud felszabadítani bennük, amellyel emberei tartósan magasabb szinten teljesítenek. Vezetőként megbízhat abban, hogy minőségi és proaktív munkavégzés történik az Ön távollétében is.

Résztvevőink véleménye az Arbinger-képzésről

A N.E.W.S.TM módszertan egy olyan átfogó és komplex rendszer, amely a coaching-szemléletet a szervezet minden szintjén és egységén belül sikeresen honosítja meg – legyen az a vezetői szint, az egyes csapatok vagy akár a teljes szervezet szintje. Ez a szemléletváltás a nagy fluktuáció és a képzett munkaerő hiánya miatt Magyarországon is elkerülhetetlen. Az őszi nyílt képzés keretein belül ennek a módszertannak a vezetőképző modulja, a Manager as Coach képzés lesz elérhető.

A MAC – Manager as Coach-képzés bemutatója

Ezen a szakmai napon bepillantást nyerhet trénereink segítségével a kétféle módszertanba, illetve meghallgathatja egy ügyfelünk tapasztalatait a szervezeténél lezajlott Arbinger- és N.E.W.S.TM-képzések eredményeiről.

Szeretettel várjuk!


Részletek:

Időpont: 2018. november 20.

Program:

  • 8:30 – 9:00 Regisztráció
  • 9:00 – 12:15 Arbinger és N.E.W.S. workshop és esettanulmány – egy kávészünettel
  • 12:15 – 13:00 Kötetlen beszélgetés az Improvers Group vezető trénereivel, networking

Esettanulmány: Dr. Murányi Szilvia, a Chiesi Hungary Kft. ügyvezetője

Helyszín: Sämling Irodaház (Budapest, XII. kerület, Németvölgyi út 64.) földszinti terme

Részvételi díj: 9 900 Ft + ÁFA

A szakmai napon résztvevők díját az Arbinger és a N.E.W.S.TM – Manager as Coach (MAC) képzések díjába beszámítjuk! Bővebb információ itt és itt.


Az Improvers Groupról röviden

Az Improvers Group 30 éves múltra tekint vissza, jelenleg a három legnagyobb szervezetfejlesztő cég között jegyzik a piacon. Missziója a kezdetektől mit sem változott: a világ legjobb tudásanyagát nyújtani azoknak a szervezeteknek, amelyek a globális versenyben is az élen szeretnének maradni. Eddig több mint 50 értékes nemzetközi liszensz vált elérhetővé az Improvers Group munkája révén.

A cégcsoport tagjai többek között olyan márkák, mint a Sämling, a  FranklinCovey, a NEWS Magyarország és az Arbinger Intézet. Tanácsadógárdájának szaktudása, több évtizedes tapasztalata egyedülálló. Referenciái megtekinthetőek itt.

Jelentkezés

A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról átutalásos számlát küldünk. Lemondást és időpont módosítást legkésőbb a rendezvény előtti 3. munkanapig írásban fogadunk el.

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

Felhívjuk figyelmét, hogy az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása kötelező az űrlap elküldéséhez.

Adatvédelmi nyilatkozat elfogadása*.