Arbinger Szakmai nap

TURN THE WORLD OUTWARD

 

Az idén 30 éves Improvers Group legfrissebb licence az Arbinger Institute módszertana, melyet két év alatt több mint 20 cég vezetői ismertek meg Magyarországon, és alkalmazzák munkájuk során.

Manapság a gazdaság szereplői sokkal több problémával néznek szembe, mint valaha. Ezek többek között emberi eredetűek, rendszerbeli hiányosságok, vezetési és vállalati kultúrát érintő elakadások. A problémák a felszínen különbözőnek tűnnek, és úgy látszik, mintha nagyon eltérő megoldási módokat igényelnének. Azonban az Arbinger Institute az Oxford, Harvard, Yale Egyetemekkel közösen folytatott 35 éves pszichológiai kutatásai rávilágítottak, hogy valójában a forrás közös, és ebből adódóan majdnem az összes szervezeti probléma visszavezethető egyetlen gyökérokra. Ezt az alapvető okot az önvédelem, önámítás által determinált emberi szemléletmódnak hívjuk.

A szemléletmód az, ahogyan a lehetőségekre, kihívásokra, a munkánkra, és legfőképpen a többi emberre tekintünk. Ez vezérli viselkedésünket, és ez teszi leginkább lehetővé, hogy megfelelően közelítsünk és megoldjunk nehéz problémákat. A legtöbb szervezet és szervezeti tanácsadó még csak számításba sem veszi a személetmódot, helyette a viselkedésre és az egyéni eredményekre fókuszálnak, pedig a szemléletmód megváltozása nélkül a szervezeti problémák megoldására tett kísérletek elkerülhetetlenül kudarcba fulladnak. Az eredmények nem tartósak, a változás nem történik meg, gyors a visszarendeződés.

A Szakmai nap résztvevői betekintést nyerhetnek az Arbinger Intézet módszertanába, nem csak elméleti szinten, hanem a saját bőrükön is megtapasztalhatják a módszer egy-egy elemét, valamint néhány jellemző vállalati probléma kapcsán kiscsoportos szakmai beszélgetést folytathatnak Arbinger trénerekkel és a többi vállalati szakemberrel. Ezen kívül két olyan vállalat képviselőjével kerekasztal beszélgetést tartunk a szervezeti változásokról, eredményekről, ahol a vezetőfejlesztésben, a bevonó, emberközpontú vállalati kultúra megerősítésében már alkalmazzák az Arbinger eszköztárát, őket is kérdezhetik tapasztalataikról.

Végül a résztvevők egy-egy Arbinger magyar nyelvű könyvet is kapnak, melyről az IBM globális ügyféligazgatója, Bob Miller azt mondta, hogy „Minden szervezet, amely fejlődésre, csapatmunkára és klasszis eredményekre törekszik, jelentős előnyre tehet szert, ha alkalmazza a Túllátni önmagunkon alapelveit. Bónuszként a könyv a személyes kapcsolatokat is segíti!”


Program:

Regisztráció 

8:30 – 9:00

 

Arbinger- módszer elméletben és gyakorlatban   

9:00 – 10:30

Szünet 

10:30 – 10:45

Kerekasztal beszélgetés meghívott vállalati vendégekkel, és kiscsoportos gyakorlat aktuális vállalati problémák kapcsán Arbinger eszközökkel

10:45 – 12:15

 

Networking (beszélgessen egy szendvics mellett szakértő vendégeinkkel, trénereinkkel, kollégáival)

12:15 – 13:00

 

Időpont: 2019. október 15. 9:00-13:00

Helyszín: Improvers Group Székház 1124 Budapest Németvölgyi út 64.

A Szakmai napra való jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után.

Díj: 9.900,- Ft + ÁFA*

*A Szakmai nap részvételi díját beszámítjuk következő Arbinger nyílt képzésünk (2019. november 25-26.) díjába.

 

Jelentkezés

A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról átutalásos számlát küldünk. Lemondást legkésőbb a rendezvény előtti 3. munkanapig írásban fogadunk el.

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

Felhívjuk figyelmét, hogy az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása kötelező az űrlap elküldéséhez.

Adatvédelmi nyilatkozat elfogadása*.