Mission Possible online nyílt képzés – (jelentkezés: 2020.05.25-ig)

Hirtelen megváltozott körülöttünk a világ. A „home office” már nem trend, nem lehetőség, hanem szükségszerűség. De vajon sikerül-e hatékonyan beosztani az időnket úgy, hogy fókuszáltan részt tudjunk venni az online meetingeken, elvégezzük a feladatainkat, valamint a család is megfelelő figyelmet kapjon?

A munkavégzés során nemcsak irodai, de otthoni környezetben is megszakítások százai érnek bennünket minden nap: e-mailek, telefonhívások, üzenetek, kérdések, problémák. Próbáljuk megtervezni hetünket, napunkat, de a forgószél most még nagyobb sebességgel sodor el minket, és nehezebben tudjuk megvalósítani terveinket. Ezért aztán kora reggel és késő este, sőt még hétvégén is dolgozunk, összemosódik a munkaidő és a magánélet, térben és időben egyaránt. A feladatok sokasága felőröl bennünket, stresszesek leszünk. A tervezés és a tervek megvalósítása most talán még fontosabb, mint eddig.

A Mission Possible™ egy nagyon gyakorlatias tréningprogram, amelynek segítségével :

  • elkerülhetjük a szétzilálódást, és fókuszálni tudunk a jelentős hatású dolgokra,
  • megtanuljuk kialakítani az egyéni, számunkra optimális napirendet, mely figyelembe veszi a környezetünk elvárásait és lehetőségeit is,
  • vezetőként jó támpontot kapunk a felhatalmazás és a számonkérés helyzetfüggő és eredményes alkalmazásához.

A Mission Possible™ egy sor alapelvre épül, melyekhez könnyen alkalmazható készségek, eszközök, bevált jó gyakorlatok tartoznak. A tanult elvek napi gyakorlatba történő beépítésével akár napi 2-3 órát is fel lehet szabadítani, és más tevékenységekre fordítani, ezáltal eredményesebbé és kiegyensúlyozottabbá válni. A program kimondottan jól illeszkedik a mozgalmas, modern munkahelyekhez és napjaink aktuális kihívásaihoz, vagy akár a mostani váratlan helyzethez is.

A program során minden résztvevő összeállítja a saját, személyre szabott akciótervét, amelyet azonnal elkezdhet beépíteni a mindennapjaiba. Az elsajátított tudás hosszú távon, bármikor, bármilyen helyzetre adaptálható.

A tréninget követően kiscsoportos online coaching ülések támogatják a változást, a beépülést és az elsajátított módszerek további testre szabását. A programon részt vevők a coaching üléseket követően jelentős változásról számoltak be az eszközök és készségek használata terén, valamint arról, hogy sokkal jobban kézben tartják az idejüket, eredményesebbekké váltak és ez a lelkiállapotukra is kedvező hatást gyakorol.

A képzés nemcsak vezetők számára hasznos, hanem mindenkinek, akinek az időbeosztás kulcsfontosságú kérdés. A program alapelvei, az elsajátítható készségek és eszközök adaptálhatóak irodai és home office munkavégzésre egyaránt.

Tekintettel a jelenlegi helyzetre, a  Mission Possible™ most kizárólag online képzés formájában áll rendelkezésre. (A tréning vállalati képzés formában is igénybe vehető.) 

 

Mission Possible™ online képzés
Időpont

2020. június 04-05.

13:30 – 18:00 /2*4 óra

 

Helyszín Online— Zoom  alkalmazáson keresztül
Díj

85.000,- Ft + 10.000,- Ft résztvevői csomag *(melyet postai úton juttatunk el      a résztvevőknek) + ÁFA

A díj tartalmaz két kiscsoportos online coachingot

Egyéni coaching (opcionális)  60.000,- + ÁFA / alkalom

* 90 oldalas, a nemzetközi licence részét képző munkafüzet, mely támogatja a tréning folyamatát, alátámasztja az elméletet, és biztosítja a know-how tartósságát, és a folyamat ismételhetőségét,  későbbi adaptálhatóságát.


Jelentkezési határidő: 2020.05.25. 16:00

 

Tréner:

 Tanner Anett Paula

Certified N.E.W.S.® Mission Possible  Trainer

 

A képzésen résztvevők véleménye és a képzésről bővebb info itt.

Néhány egyszerű tipp a home office hatékonyabbá tételéhez itt érhető el.

 


 

Jelentkezés

A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról átutalásos számlát küldünk. Lemondást és időpont módosítást legkésőbb a rendezvény előtti 3. munkanapig írásban fogadunk el.

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelezőAdatvédelmi nyilatkozat elfogadása*.