Elmarad!- Arbinger szakmai nap

Kinek a felelőssége a felelősség?

 

 

Az Arbinger Institute mára már több százezer vezetővel dolgozott együtt szerte a világon. Amikor a felsővezetőket kérdezték arról, hogy melyik készséget szeretnék, hogy az alattuk dolgozó vezetők birtokoljanak, a válaszok egy irányba, a dolgozók számonkérése felé mutattak.

 

Azonban, ha a dolgozókat a vezetőknek kell számonkérniük, akkor valójában mennyire lesznek dolgozóik maguk felelősségvállalóak?

 

Végül az Arbinger Institute azt találta a legfontosabb készségnek, hogy a vezetők képesek legyenek úgy fejleszteni az embereiket, hogy maguktól felelősségvállaló módon dolgozzanak.

 

Ahhoz, hogy ez megvalósuljon, a korábban – és néha még napjainkban is – alkalmazott utasítás-fókuszú irányítást új megoldásokra kell cserélni. Nem elég azonban, ha mindezt csak a technikák, a viselkedés szintjén tesszük meg, példamutatásra és szemléletmódváltásra van szükség! Mindez igaz a felső-, de ugyanúgy igaz a közép- és a csoportvezetőkre is, akik szorosabb kapcsolatban vannak a végrehajtói szintekkel.

 

A szemléletmód az, ahogyan a lehetőségekre, kihívásokra, a munkánkra, és legfőképpen a többi emberre tekintünk. Ez vezérli viselkedésünket, és ez teszi leginkább lehetővé, hogy megfelelően közelítsünk és megoldjunk nehéz problémákat.

 

A Szakmai nap résztvevői betekintést nyerhetnek abba a szemléletmódba, ami alapjaiban változtatja meg a vezetők gondolkodását, hozzáállását és mindennapi működését. A módszer egy-egy elemét nem csak elméleti szinten, hanem saját bőrükön is megtapasztalhatják, valamint néhány jellemző vállalati probléma kapcsán kiscsoportos szakmai beszélgetést folytathatnak Arbinger trénerekkel és a többi vállalati szakemberrel. Ezen túl a Szakmai napon olyan vezetői eszközöket is bemutatunk, amelyek akár már másnaptól használhatóak saját vezetői-, vagy más vezetőket támogató munkájukban. Külön kitérünk a közép- és lentebbi szinteken tevékenykedő vezetők kihívásaira, és az eszközök speciális alkalmazására.

 

Végül a résztvevők egy több mint 2 millió példányban eladott Arbinger magyar nyelvű könyvet (Vezetők a dobozban) is kapnak, melyről Robert W. Edwards, a FedEx ügyvezető igazgatója azt mondta, hogy „Ritkaság, ha az ember olyan üzleti könyvet talál, amit szívesen ajánl a főnökének, a munkatársainak és a barátainak is. Amit ettől a könyvtől kaptam, átalakította mind a munkámat, mind az életemet.”

 

PROGRAM:

Regisztráció 8:30 – 9:00
A szemléletmód, ami alapjaiban változtatja meg a vezetők gondolkodását – elméletben és gyakorlatban 9:00 – 10:30
Szünet 10:30 – 10:45
Kiscsoportos gyakorlatok aktuális vezetői helyzetek kapcsán, Arbinger eszközök alkalmazása 10: 45 – 12:15
Networking (beszélgessen egy szendvics mellett cégcsoportunk tulajdonosával, trénereinkkel, kollégáival) 12:15 – 13:00

Helyszín: Rubin Hotel, 1118 Budapest, Dayka Gábor utca 3.

Díj: 9.900,- Ft + ÁFA*

*A Szakmai nap részvételi díját beszámítjuk következő Arbinger nyílt képzésünk (2020. április 27-28.) díjába.

Jelentkezés

A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról átutalásos számlát küldünk. Lemondást legkésőbb a rendezvény előtti 3. munkanapig írásban fogadunk el.

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

Felhívjuk figyelmét, hogy az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása kötelező az űrlap elküldéséhez.Adatvédelmi nyilatkozat elfogadása*.