Önámításmentes proaktív szemléletmód megerősítése és integrálása

Az Improvers Group bővítette a világ vezető szervezetfejlesztési licenceit tartalmazó eszköz- palettáját, és 2017-tő kizárólagos magyarországi képviselője az Arbinger Intézet termékeinek. Az Improvers Group ezen lépésével Európában az elsők között csatlakozott ahhoz a szakértői csoporthoz, akik hisznek abban, hogy az Arbinger a XXI. század azon módszertana, mely tényleges áttörést eredményez a szervezeti eredményesség és kultúrafejlesztés területén.

Az Arbinger Intézet programjai és módszertana az emberi viselkedés és motiváció pszichológiájának 45 éves kutatási eredményein alapulnak, mely eredményeket 35 éve alkalmazzák szervezetek fejlesztésére. Az önámítás problematikájával és annak gyakorlati kezelésével a Dr. C. Terry Warner vezette kutatócsoport kezdett komolyan foglalkozni a világ vezető egyetemeinek (Yale, Harvard, Oxford) bevonásával. A cég jelenleg több mint 20 országban rendelkezik hivatalos képviselettel, és a világ vezető vállalatainál és állami szervezeteinél végez átütően sikeres fejlesztési programokat.

A módszertan alapjairól az Arbinger Intézet magyarul megjelent könyveiből is tájékozódhat: Vezetők a dobozban (2009), A béke anatómiája (2016).

Sämling Gazdasági Továbbképző Kft. a „The Arbinger Institute, Farmington, USA” magyarországi képviselője 1124 Budapest, Németvölgyi út 64.


Jelentkezés

A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról átutalásos számlát küldünk. Lemondást és időpont módosítást legkésőbb a rendezvény előtti 3. munkanapig írásban fogadunk el.

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

Adatvédelmi nyilatkozat elfogadása*.