Arbinger belső tréner képzés

Áttekintés

Az Arbinger trénerképzés egy intenzív háromnapos tréning, amely mélységében mutatja be az Arbinger Intézet munkáját és úttörő kutatásait. A képzés biztosítja az Arbinger anyagok valódi megértését, és felkészíti a jövőbeni Arbinger tanácsadókat arra, hogy ezt a tudást saját szervezetükben elterjesszék.

Az Arbinger szervezetfejlesztési beavatkozások arra lettek kifejlesztve, hogy leleplezzék a szervezeteket átható önigazolást és önámítást, és ezáltal egy sokkal eredményesebb, bizalomra épülő kultúrát hozzanak létre. A trénerképzésben résztvevők megismerik azon eszközöket és módszertanokat, melyek az Arbinger alapelvek széleskörű alkalmazásához szükségesek a szervezetben.

A háromnapos képzés sikeres elvégzése esetén a tanácsadók felhatalmazást kapnak arra, hogy az Arbinger Intézet magyarországi képviseletével kötött szerződés alapján, saját szervezetük keretein belül, használhassák az Arbinger tréning- és utánkövetési eszköztárát.

Az Arbinger Intézet Trénerképzésének folyamata

Mivel az Arbinger sokkal inkább egy komplex, összefüggő módszertan, semmint különálló elméletek tárháza, ezért a tréning fontos célja annak a képességnek a kifejlesztése, hogy az összes alapelvet a teljes rendszer elemeként értelmezzük és mutassuk be. Egy minősített Arbinger tanácsadó segíti a résztvevőket, hogy magukévá tegyék a kétnapos Arbinger Önámításmentes proaktív szemléletmód megerősítése és integrálása tréning, valamint a 8 hetes utánkövető program levezetését. A tréning során a résztvevők rálátást kapnak a tananyagegységekre, megértik, miként tudják segíteni a hallgatókat a képzési folyamatban, hogyan tudják velük átbeszélni a gyakorlatokat és saját tapasztalataikat. A képzés gyakorlati jellegű, ezért rengeteg visszajelzésre ad lehetőséget.

Miért érdemes Arbinger képzett trénerré válni?

Az Arbinger módszertan drámai módon fejleszti az egyéni hatékonyságot, ezért nagyobb vállalatok esetében költséghatékony megoldást tesz lehetővé. Több csoportnál jelentősen megtérül. Az Arbinger belső tanácsadó hatékony segítséget tud adni a felsővezetés számára az emberközpontú, bizalomra épülő vezetői kultúra kialakításának fejlesztési folyamataiban.


Bővebben a képzésről

Bővebben a Vezetői kultúra fejlesztéséről


Jelentkezés

A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról átutalásos számlát küldünk. Lemondást legkésőbb a rendezvény előtti 3. munkanapig írásban fogadunk el.

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

Felhívjuk figyelmét, hogy az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása kötelező az űrlap elküldéséhez.

Adatvédelmi nyilatkozat elfogadása*.