N.E.W.S.® – Manager as a Coach (MAC) nyílt képzés

Milyen vezetőkre van szüksége a vállalatoknak napjainkban ahhoz, hogy sikeresek, eredményesek, hatékonyak legyenek?
Emberközpontú, támogató
Felhatalmazó, jól delegáló
Az erőforrásokkal jól gazdálkodó
A változásokhoz alkalmazkodó
Stratégiai szemléletű

Az Improvers Group, mely a Book of Lists-ben az élen szerepel a tréning cégek között, olyan vezetőfejlesztő programokat tesz elérhetővé nyílt képzés formájában, melyek a 21. század sikeres vezetőinek szemléletét és eszköztárát adják át.

Ez a képzés felkészíti a vezetőket rövid és hatásos coaching beszélgetések vezetésére, az ehhez szükséges szemléletmód, készségek és eszközök elsajátításával. Így eredményesen tudják coacholni és fejleszteni beosztottjaikat a változó időkben, motiválni tudják az egyéneket, és jobb teljesítményre sarkallni őket.

A program alapja a N.E.W.S.® Iránytű, amely segítségével azonosítani lehet a munkatársak elakadását, nehézségét, illetve megtalálni az egyes helyzetekben, az adott probléma esetén alkalmazható eszközt, mellyel támogatni lehet a kollégát az elmozdulás, a megoldás irányába. A képzés végére a résztvevők elsajátítják a rövid, hatásos coaching szemléletű vezetői beszélgetés alapkészségeit, valamint összeállítják saját csapatuk tagjaira vonatkozó coaching tervüket, melyet a következő időszakban végrehajtanak az elsajátított eszközök használatával.

A MAC – Manager as Coach™-képzés bemutatója

A képzésről bővebben itt olvashat, a N.E.W.S.® módszereiről pedig itt.


N.E.W.S.® Manager as Coach™ képzés
Időpont
Helyszín Budapest
Díj  110 000 Ft+27% ÁFA*
Opcionális: 2 alkalom online csoportos coaching 50.000,- Ft+27% ÁFA

 *A képzési díj tartalmazza a tréninget, valamint a résztvevői csomagot.

Kedvezmények:

Egy résztvevő – két képzés esetén: 15% kedvezmény mindkét képzés árából

Két résztvevő – egy képzés esetén: 20% kedvezmény a második résztvevő képzésének díjából

A kedvezmények nem összevonhatóak.  A díjak nem tartalmazzák az ebédet.


Trénerek:
Tanner Anett Paula  Maczkó Nóra


Jelentkezzen még ma!


Az Improvers Groupról röviden

Az Improvers Group 30 éves múltra tekint vissza, jelenleg a három legnagyobb szervezetfejlesztő cég között jegyzik a piacon. Missziója a kezdetektől mit sem változott: a világ legjobb tudásanyagát nyújtani azoknak a szervezeteknek, amelyek a globális versenyben is az élen szeretnének maradni. Eddig több mint 50 értékes nemzetközi licence vált elérhetővé az Improvers Group munkája révén.

A cégcsoport tagjai többek között olyan márkák, mint a Sämling, a  FranklinCovey, a N.E.W.S.TM Magyarország és az Arbinger Intézet. Tanácsadó gárdájának szaktudása, több évtizedes tapasztalata egyedülálló. Referenciái megtekinthetőek itt.

Jelentkezés

A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról átutalásos számlát küldünk. Lemondást és időpont módosítást legkésőbb a rendezvény előtti 3. munkanapig írásban fogadunk el.

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

Felhívjuk figyelmét, hogy az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása kötelező az űrlap elküldéséhez.Adatvédelmi nyilatkozat elfogadása*.