Mission Possible™ online nyílt képzés

Hirtelen megváltozott körülöttünk a világ. A „home office” már nem trend, nem lehetőség, hanem szükségszerűség. De vajon sikerül-e hatékonyan beosztani az időnket úgy, hogy fókuszáltan részt tudjunk venni az online meetingeken, elvégezzük a feladatainkat, valamint a család is megfelelő figyelmet kapjon?

A munkavégzés során nemcsak irodai, de otthoni környezetben is megszakítások százai érnek bennünket minden nap: e-mailek, telefonhívások, üzenetek, kérdések, problémák. Próbáljuk megtervezni hetünket, napunkat, de a forgószél most még nagyobb sebességgel sodor el minket, és nehezebben tudjuk megvalósítani terveinket. Ezért aztán kora reggel és késő este, sőt még hétvégén is dolgozunk, összemosódik a munkaidő és a magánélet, térben és időben egyaránt. A feladatok sokasága felőröl bennünket, stresszesek leszünk. A tervezés és a tervek megvalósítása most talán még fontosabb, mint eddig.

A Mission Possible™ egy nagyon gyakorlatias tréningprogram, amelynek segítségével :

  • elkerülhetjük a szétzilálódást, és fókuszálni tudunk a jelentős hatású dolgokra,
  • megtanuljuk kialakítani az egyéni, számunkra optimális napirendet, mely figyelembe veszi a környezetünk elvárásait és lehetőségeit is,
  • vezetőként jó támpontot kapunk a felhatalmazás és a számonkérés helyzetfüggő és eredményes alkalmazásához.

A Mission Possible™ egy sor alapelvre épül, melyekhez könnyen alkalmazható készségek, eszközök, bevált jó gyakorlatok tartoznak. A tanult elvek napi gyakorlatba történő beépítésével akár napi 2-3 órát is fel lehet szabadítani, és más tevékenységekre fordítani, ezáltal eredményesebbé és kiegyensúlyozottabbá válni. A program kimondottan jól illeszkedik a mozgalmas, modern munkahelyekhez és napjaink aktuális kihívásaihoz, vagy akár a mostani váratlan helyzethez is.

A program során minden résztvevő összeállítja a saját, személyre szabott akciótervét, amelyet azonnal elkezdhet beépíteni a mindennapjaiba. Az elsajátított tudás hosszú távon, bármikor, bármilyen helyzetre adaptálható.

A tréninget követően kiscsoportos online coaching ülések támogatják a változást, a beépülést és az elsajátított módszerek további testre szabását. A programon részt vevők a coaching üléseket követően jelentős változásról számoltak be az eszközök és készségek használata terén, valamint arról, hogy sokkal jobban kézben tartják az idejüket, eredményesebbekké váltak és ez a lelkiállapotukra is kedvező hatást gyakorol.

A képzés nemcsak vezetők számára hasznos, hanem mindenkinek, akinek az időbeosztás kulcsfontosságú kérdés. A program alapelvei, az elsajátítható készségek és eszközök adaptálhatóak irodai és home office munkavégzésre egyaránt.

(A tréning vállalati képzés formában is igénybe vehető.) 

Mission Possible™ online képzés
Időpont

2020. október 07-08.

mindkét nap: 8:30 – 13:00

Helyszín online, zoom alkalmazáson keresztül
Díj 110.000,- Ft + ÁFA
Egyéni coaching (opcionális) 60.000,- + ÁFA / alkalom

*A képzési díj tartalmazza a tréninget, a résztvevői csomagot, valamint két online kiscsoportos utánkövető coaching alkalmat is.

Résztvevői csomag: 90 oldalas, a nemzetközi licence részét képző munkafüzet, mely támogatja a tréning folyamatát, alátámasztja az elméletet, és biztosítja a know-how tartósságát, és a folyamat ismételhetőségét,  későbbi adaptálhatóságát.

Kedvezmények:

Egy résztvevő – két képzés esetén: 15% kedvezmény mindkét képzés árából

Két résztvevő – egy képzés esetén: 20% kedvezmény a második résztvevő képzésének díjából

A kedvezmények nem összevonhatóak.  A díjak nem tartalmazzák az ebédet.


Tréner:

 Tanner Anett Paula

Certified N.E.W.S.® Mission Possible  Trainer

A képzésen résztvevők véleménye és a képzésről bővebb info itt.

Néhány egyszerű tipp a home office hatékonyabbá tételéhez itt érhető el.


Az Improvers Groupról röviden

Az Improvers Group 30 éves múltra tekint vissza, jelenleg a három legnagyobb szervezetfejlesztő cég között jegyzik a piacon. Missziója a kezdetektől mit sem változott: a világ legjobb tudásanyagát nyújtani azoknak a szervezeteknek, amelyek a globális versenyben is az élen szeretnének maradni. Eddig több mint 50 értékes nemzetközi licence vált elérhetővé az Improvers Group munkája révén.

A cégcsoport tagjai többek között olyan márkák, mint a Sämling, a  FranklinCovey, a N.E.W.S.TM Magyarország és az Arbinger Intézet. Tanácsadó gárdájának szaktudása, több évtizedes tapasztalata egyedülálló. Referenciái megtekinthetőek itt.


Jelentkezés

A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról átutalásos számlát küldünk. Lemondást és időpont módosítást legkésőbb a rendezvény előtti 3. munkanapig írásban fogadunk el.

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező
Adatvédelmi nyilatkozat elfogadása*.