”A jövő vezetői” konferencia

Díjmentes, online konferencia

Sokat halljuk mostanában, hogy az új norma a változás lett. Logikusnak tűnik, hogy e közegben modern, agilis vezetői kultúrára van szükség. De vajon mit is jelent ez valójában?

„Ha szeretnéd
megváltoztatni a kultúrát,
változtasd meg
a vezetőid viselkedését!”

Ram Charan

Egyre több folyamatot digitalizálunk és robotizálunk, vagyis ahol főleg embereket kell irányítani, ott komplex munkakörök jönnek létre és így többszörös teljesítmény-különbségeket okoz a hozzáállásuk, motivációjuk. Még mindig fontos a soft skillek fejlesztése, de a világ ma már agilis, megsokszorozó típusú vezetőket igényel.

Hogy mi jellemzi ezt az új vezetői szemléletmódot, milyen készségekre lesz szükségünk és ezeket hogyan szerezhetjük meg, ezek a kérdések minden fejlődni vágyó vezetőt foglalkoztatnak.

Díjmentes online konferenciánkon cégünk szakembereivel és nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkező vállalati vezetőkkel járjuk körbe az új típusú, agilis vezetői kultúra kérdéskörét.

Nekünk vezetőknek ebben a folyamatosan változó, bizonytalan környezetben kell saját magunkat és csapatunkat is sikeresen navigálnunk, miközben a dolgozók elkötelezettsége munkahelyük iránt a lehető legalacsonyabb szintre ért.

A N.E.W.S.® módszertan 25 évnyi szervezetfejlesztési tapasztalatot és tudást sűrítve magába a vezetők figyelmét a legjellemzőbb egyéni és szervezeti elakadásokra hívja fel: időben fel kell ismernünk ezeket a jelenségeket és ezekre megfelelő választ kell adnunk egyéni, csapat- és szervezeti szinten egyaránt.

A vezetői munkában mindezek mellett különösen fontos szerepet kap az önreflexió is. Az Arbinger Intézet közel 45 éves pszichológiai kutatásainak köszönhetően mára egészen pontosan beazonosíthatóak azok az együttműködést gátló, káros humán magatartások is – mint pl. a negatív önérdek, az önámítás vagy mások hibáztatása -, amelyek rávilágítottak a szervezeti problémák közös gyökérokára, melyen már csak tudatos szemléletmódváltással lehet túljutni.


Időpont2021.03.24. 13:00-16:00
HelyszínDíjmentes – Online
ZOOM platformon

A konferencia programja:

13:00 – 14:05

Trendek, melyek a jövőben meghatározzák a vezetők munkáját
Előadó: Ecsédi István
tulajdonos és alapító, ImproversGroup/Sämling

Vezetés vírus előtt, alatt és után:  Mi az igazán új a vezetésben a történtek tükrében?
Előadó: Pápai Tamás
ügyvezető igazgató, Continental Automotive Hungary

A vezetésfejlesztés legmegtérülőbb területe:
a vezetői önreflexió

Előadó: Kocsis Dóra
szervezetfejlesztő, coach, Arbinger master tréner, certifikált N.E.W.S.® facilitátor, Sämling

14:05 – 14:20 Szünet

14:20 – 16:00

Komplex megoldások sebtapaszok helyett
Előadó: Vizi Balázs
ügyvezető igazgató, Schott Hungary

Coaching alapú vezetői kultúra fejlesztése
Előadó: Maczkó-Dörnyei Nóra
szervezetfejlesztő, N.E.W.S.® tréner, coach, Sämling

Hogyan lehet agilis szervezetet építeni?
Előadó: Tanner Anett Paula
tréner, coach, facilitátor, szervezetfejlesztő, certifikált N.E.W.S.® facilitátor, Sämling

Kerekasztal beszélgetés

KérdésekA konferencia előadói:

Ecsédi István

tulajdonos és alapító, ImproversGroup/Sämling

Az ImproversGroup és ezen belül a Sämling, FranklinCovey, N.E.W.S.® és az Arbinger Institute magyarországi alapítója, fő tulajdonosa, és tanácsadója. Tanácsadói tevékenysége kiterjed a stratégiai menedzsmentre, vezetési kultúrafejlesztésre és az OD tanácsadás területére. Tanulmányokat folytatott az Egyesült Államokban, dolgozott és képzéseken vett részt Nagy-Britanniában és Portugáliában. Munkája mellett a Joint Venture Szövetség oktatási tanácsadója, CHAMP-tanácsadó, és az Amerikai Menedzsment Intézet tagja is volt, valamint 3 évig elnöke a Tréning Kerekasztalnak. Az EFQM Magyarországi szervezete 2018-ban beválasztotta a Kiválósági Nagykövetek közé.


Pápai Tamás

a Continental Automotive Hungary Kft. ügyvezető igazgatója

Tanulmányait a Miskolci Egyetem gépész karán kezdte, majd a Veszprémi Egyetemen fejezte be 1994-ben okleveles villamosmérnökként, 1998-ban minőségügyi szakmérnökként. 2008-ban a Budapesti Műszaki Egyetem MBA képzésen humán és gazdasági szakirányon diplomázott. A Continental Automotive Hungary Kft-nél (akkori ITT) kezdte pályafutását minőségügyi mérnökként 26 évvel ezelőtt. Végigjárva a ranglétra különböző fokozatait, 2001-ben nevezték ki a gyár ügyvezető igazgatójának. 2011 és 2016 között a konszern frankfurti központjában felelt azon üzletág 25 lokációjáért, melyhez a veszprémi is tartozik. Szakmai tudásával és tapasztalatával, munkájukban való részvétellel a kezdetek óta támogatja Veszprém város, illetőleg a megye intézményeit, szervezeteit.


Kocsis Dóra

szervezetfejlesztő, coach, Arbinger master tréner,
certifikált N.E.W.S.® facilitátor, Sämling

Tizenhárom év tréneri és tanácsadói tapasztalattal rendelkezik. Korábban vezetőként dolgozott egy telekommunikációs vállalatnál, majd 2007-ben indította el saját vállalkozását, mert felismerte, hogy valódi küldetése az emberek változási folyamatait pozitív irányban katalizálni és támogatni. 2014-ben csatlakozott az Improvers Grouphoz, Arbinger tréneri képesítését 2017-ben szerezte meg. Arbinger master tréneri képesítését pedig 2019-ben, mely lehetővé teszi számára további Arbinger trénerek képzését és certifikálását.


Vizi Balázs

Schott Pharmaceutical Packaging –  Európai Operációs Igazgató

2000-ben végzett villamosmérnökként a Műszaki Egyetemen.  Bevonó vezetéssel, interkulturális csapatok vezetésével a GE nemzetközi projektjeinek keretében ismerkedett meg. Elektronikai és autóiparban műszak-, termelésvezetőként, minőségbiztosítási igazgatóként, illetve az ALCOA gyárigazgatói pozíciójában is dolgozott. A 6Sigma területén tapasztalt zöldöves, a LEAN és KAIZEN kultúra a mai napig meghatározza vezetői gondolkodásmódját. 3 éve a SCHOTT AG gyógyszeripari, csomagolástechnikai üzletág magyarországi gyárigazgatója, majd Európai Operációs Igazgatója. Büszke arra, hogy a SCHOTT Hungary Kft. a világ vezető gyógyszergyárainak preferált partnereként kritikus szerepet vállal többek között a COVID-19 elleni vakcinák ellátási láncában is.


Maczkó-Dörnyei Nóra

szervezetfejlesztő, N.E.W.S.® tréner, coach, Sämling

Szervezetfejlesztési tanácsadó, tréner, coach, okleveles közgazdász, 12 éves multinacionális, 4 éves vezetői tapasztalattal. Szakterülete a vállalati mentoring, a vezetői és munkavállalói kompetencia-, érzelmi intelligencia-fejlesztés. Elhivatott egyfajta vezetői paradigmaváltás terjesztésében: szerinte a mai generációs különbségek és a munkaerőpiaci kihívások új típusú vezetői kultúrát igényelnek, melyhez elengedhetetlen a vezetők önreflexiója, tudatos önfejlesztő képessége, magas szintű érzelmi intelligenciája és a nice leadership koncepciója.


Tanner Anett Paula

szervezetfejlesztő, tréner, coach, facilitátorAgile Transformation Leader
certifikált N.E.W.S.® tréner, coach, facilitátor, Sämling

Több mint 15 év vezetői tapasztalattal a háta mögött 8 éve váltott a tanácsadói oldalra, azóta nyolc évben szervezetek és vezetők munkáját, sikerességét támogatja coachként, trénerként, facilitátorként és szervezetfejlesztőként. Vezetés és szervezés szakos közgazdász végzettsége mellé azóta egy Emberi erőforrás tanácsadó diplomát szerzett. Több nemzetközi módszer sajátított el, a N.E.W.S.® és Arbinger licencek mellett is. Emellett az ELTE GTI-n óraadóként Szervezetfejlesztés tantárgyat tanít, valamint részt vesz ICF akkreditált coach képzésben is oktatóként.