N.E.W.S.® – Manager as a Coach (MAC) tavaszi nyílt képzés

Milyen vezetőkre van szüksége a vállalatoknak napjainkban ahhoz, hogy sikeresek, eredményesek, hatékonyak legyenek?
Emberközpontú, támogató
Felhatalmazó, jól delegáló
Az erőforrásokkal jól gazdálkodó
A változásokhoz alkalmazkodó
Stratégiai szemléletű

Az Improvers Group, mely a Book of Lists-ben az élen szerepel a tréning cégek között, olyan vezetőfejlesztő programokat tesz elérhetővé nyílt képzés formájában, melyek a 21. század sikeres vezetőinek szemléletét és eszköztárát adják át.

Ez a képzés felkészíti a vezetőket rövid és hatásos coaching beszélgetések vezetésére, az ehhez szükséges szemléletmód, készségek és eszközök elsajátításával. Így eredményesen tudják coacholni és fejleszteni beosztottjaikat a változó időkben, motiválni tudják az egyéneket, és jobb teljesítményre sarkallni őket.

A program alapja a N.E.W.S.® Iránytű, amely segítségével azonosítani lehet a munkatársak elakadását, nehézségét, illetve megtalálni az egyes helyzetekben, az adott probléma esetén alkalmazható eszközt, mellyel támogatni lehet a kollégát az elmozdulás, a megoldás irányába. A képzés végére a résztvevők elsajátítják a rövid, hatásos coaching szemléletű vezetői beszélgetés alapkészségeit, valamint összeállítják saját csapatuk tagjaira vonatkozó coaching tervüket, melyet a következő időszakban végrehajtanak az elsajátított eszközök használatával.

A MAC – Manager as Coach™-képzés bemutatója

A képzésről bővebben itt olvashat, a N.E.W.S.® módszereiről pedig itt.


N.E.W.S.® Manager as Coach™ képzés
Időpont 2022. április 26-27., 9:00-17:00
Helyszín

Budapest XII vagy online (későbbi döntés függvénye)

Díj  125 000 Ft+27% ÁFA*
Opcionális: 2 alkalom online csoportos coaching 50.000,- Ft+27% ÁFA

 *A képzési díj tartalmazza a tréninget, résztvevői csomagot, valamint egy szendvicsebédet személyesen megtartott képzés esetén.

Kedvezmény:

Amennyiben egy időben jelentkezik bármely 2, legalább 1 napos, a honlapunkon meghirdetett N.E.W.S.® vagy Arbinger tréningünkre, úgy 15% kedvezmény jár mindkét tréning árából.


Tréner:
Maczkó-Dörnyei Nóra
Tréner – Coach – szervezetfejlesztő
Certified N.E.W.S.® trainer

Szervezetfejlesztési tanácsadó, tréner, coach, okleveles közgazdász, 12 éves multinacionális, 4 éves vezetői tapasztalattal. Szakterülete a vállalati mentoring, a vezetői és munkavállalói kompetencia-, érzelmi intelligencia-fejlesztés. Elhivatott egyfajta vezetői paradigmaváltás terjesztésében: szerinte a mai generációs különbségek és a munkaerőpiaci kihívások új típusú vezetői kultúrát igényelnek, melyhez elengedhetetlen a vezetők önreflexiója, tudatos önfejlesztő képessége, magas szintű érzelmi intelligenciája és a nice leadership koncepciója.
   

 


Az Improvers Groupról röviden

Az Improvers Group 30 éves múltra tekint vissza, jelenleg a három legnagyobb szervezetfejlesztő cég között jegyzik a piacon. Missziója a kezdetektől mit sem változott: a világ legjobb tudásanyagát nyújtani azoknak a szervezeteknek, amelyek a globális versenyben is az élen szeretnének maradni. Eddig több mint 50 értékes nemzetközi licence vált elérhetővé az Improvers Group munkája révén.

A cégcsoport tagjai többek között olyan márkák, mint a Sämling, a  FranklinCovey, a N.E.W.S.® Magyarország és az Arbinger Intézet. Tanácsadó gárdájának szaktudása, több évtizedes tapasztalata egyedülálló. Referenciái megtekinthetőek itt.