Coaching alapú, felhatalmazó, rugalmas szervezeti kultúra kialakítása

Ismerjük meg a N.E.W.S.® nemzetközi módszertanát
100 perces, díjmentes online előadás

Rövid bemutató előadásunk bepillantást ad hogyan lehet agilis, magas felhatalmazású szervezetet létrehozni.

A változás korában új és rugalmasan alkalmazható szervezeti folyamatokra van szükség. A bemutató rávilágít, hogyan lehet fejleszteni a szervezet képességeit, hogy innovatív, rugalmas, transzparens, változásra jól reagáló, bevonáson és együttműködésen alapuló legyen.

A szervezetfejlesztési megoldásainkon résztvevő felső vezetők és szervezetek sikeresen tudnak navigálni a gyors változások időszakában is.

Mivel a N.E.W.S.®  módszertan megoldásai ugyanazt az Iránytűt használják, egymásra építhetőek, ami lehetővé teszi a teljes szervezet összehangolását és elkötelezettségének növelését. A navigációs folyamatok elősegítik a motivációt és az elszámoltathatóságot, ami megvalósítható növekedéshez és fejlődéshez vezet a változások időszakában.

Bővebb információ: https://www.newsnavigation.com


Mi is az Agilis Transzformáció? A legtöbb nemzetközi meghatározás szerint egy olyan szervezetfejlesztési folyamat, mely során megváltoztatjuk a szervezeti kultúrát, a szervezet működését annak érdekében, hogy gyorsabb döntéseket, gyorsabb változásokat, nagyobb eredményt, elégedettebb ügyfeleket, magasabb hatékonyságot, motivációt és értékteremtési képességet tudjunk létrehozni. (Természetesen ez nem csak az agilis projektmenedzsmenttel működő szervezetek kihívásai!) A N.E.W.S.® módszertan különféle integrált megoldásokkal, építi ki a teamek és szervezetek agilitását az úgynevezett VUCA világban.



IDŐPONT  megegyezés alapján
HELYSZÍN online, Zoom alkalmazáson keresztül
DÍJ a részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött

előadó: Tanner Anett Paula

Rövid bemutatkozás: 

Szervezetfejlesztési tanácsadó, coach, tréner, facilitátor. Végzettségét tekintve közgazdász, emberi erőforrás tanácsadó. Korábban közel 20 évig magyar vállalatok felsővezetőjeként tanácsadási, IT, logisztikai és szolgáltató szektorokban dolgozott, operatív, gazdasági és humán területeken. Emellett egyetemi közegben óraadóként gyakorlatorientált pénzügyi menedzsment ismereteket oktatott. Egy coaching folyamat eredményeként fogalmazta meg, hogy „jobban szereti az embereket, mint a számokat”. Azóta több hazai és nemzetközi képzésben vett részt és sokrétű tapasztalatát és tudását hasznosítva szervezetek és vezetők fejlesztésével foglalkozik. Emellett coachok, trénerek módszertani továbbképzésében, valamint egy ICF akkreditált ACSTH coach képzésben trénerként is részt vesz.


Amennyiben a betekintő program felkeltette az érdeklődését, kérjük jelezze igényét az info@improversgroup.hu e-mail címen, ezt követően kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot az időpont egyeztetése érdekében!