Vezetői kultúra fejlesztése

Kihívás

Minden cégvezető tudja, hogy a vezetői kultúra minősége dönti el cége jövőjét, és az Ő sikerességét is. Sőt az elvárások a vezetőkkel szemben, ma már az Y,Z generáció korában teljesen mások mint régen voltak…..

Cégcsoportunk vezetésfejlesztési megoldásaiban Önnek a világ legjobb magyar és nemzetközi licence programjai közül válogattunk. Az 1989 évi alapításunk óta több ezer vezető fejlesztését, képzését, tréningjét végeztük.

Fejlesztési módszereink többféle módszertant takarnak: tréningeket, coachingokat, 360 fokos méréseket, mentoringott, online megoldásokat, képzéseket,és tanácsadást.

Legtöbb megoldásunk a vállalat igényeire szabottan kihelyezett formában kerül megtartásra. Ellenben van lehetőség nyitott csoportokban való részvételre is. ehhez kérjük látogasson el Eseménynapárunkhoz.

Legfontosabb vezetés fejlesztési megoldásaink áttekintése

Legtöbb képzés több szervezeti színen is használatos. Ábránk inkább csak irányadó a könnyebb tájékozódáshoz. Több képzést szakcégeink honlapján talál.

Vállalat Diagnózisunk után ingyenes részletes tervet készítünk minden egyes szervezeti egységének vezetésfejlesztési megoldásairól.

A turbulensen változó gazdasági, jogi és piaci környezetben a vállalatok vezetői számos kihívással és döntési alternatívával találják szembe magukat, mely helyzetekben eredményesen kell a változásokhoz igazítaniuk szervezetük célkitűzéseit és stratégiáját. További információkat a N.E.W.S.® Navigation honlapján talál.

A modell erőssége a navigáció, amelynek kiindulópontját egy 360 fokos felmérés és ennek alapján készített – egyénre, csapatra és szervezetre kiterjedő – helyzetértékelés adja. Ezután következik az iránykijelölés, vagyis a célok meghatározása, melyhez vezető út az iránytű égtájain keresztüli navigációval valósul meg. A 8-10 alkalomból álló folyamat egyedisége, hogy ötvözi a coaching, mentorálás, tanácsadás és szervezetfejlesztési módszereket. További információkat a N.E.W.S.® Navigation honlapján talál, illetve az alábbi oldalon  N.E.W.S TM Executive Coach kollégáink szakmai bemutatkozását is el olvashatja.

A stratégiai célok megvalósítása napjaink legnagyobb üzleti kihívása. Egy vállalat vezetőinek és munkacsoportjainak motiválása a létfontosságú célok mellett soha véget nem érő küzdelem. Az is kulcskérdés, hogy a célok iránti elkötelezettség mindenkiben fennmaradjon. Képzeljünk el egy olyan szervezetet, ahol a vezetők és a munkacsoportok összeszedetten dolgoznak, napi munkájukat pedig a szervezeti prioritások mentén végzik! További információkat az alábbi honlapon talál.

A bizalom a vezetőkkel kezdődik. bizalom sebessége egy kétnapos workshop, amelynek célja, hogy a bizalmat, mint gyakran figyelmen kívül hagyott értéket stratégiai előnnyé formálja a piacon. A tudatos bizalom alkalmazásával való megállapodás drasztikusan csökkenti a költségeket, felgyorsítja az eredményeket, növeli a nyereséget és a befolyást. További információkat a FranklinCovey honlapján talál.

Elsősorban Vezetői Teameknek javasoljuk, mert a program során akár több vezetői szint dolgozik együtt. További információkat a Sämling Solution Consulting honlapján talál.

A munkaerőhiány és az Y,Z generációk térhódítása a munkahelyeken, egyre inkább rákényszerítik a vállalatokat, hogy emberközpontúbbá tegyék vállalati kultúrájukat. A sima viselkedés változást elérni kívánó vezetői tréningek után általában nem jön meg a hatás. De vajon hogyan lehet megváltoztatni egy egész cég szemléletét? További információkat az alábbi honlapon talál.

A jó vezetőben megvan a képesség, hogy megfelelően navigálja szervezeti egységét, ami életbevágó jelentőségű a változások és a bizonytalanság idején. A kiváló vállalatok erőteljesen támaszkodnak az olyan vezetőkre, akik a csapatukat képesek végig vezetni a változásokon, akik tudnak felhatalmazni, legyőzik a kihívásokat, és olyan tevékenységekre összpontosítanak, amelyek a szervezeti stratégiák megfelelő végrehajtását biztosítja. További információkat a N.E.W.S.® Navigation honlapján talál.

Programunk a „teljes személyiség paradigmájára” épülő négy olyan vezetői feladatot, kötelességet foglal össze, amelyre a kiváló vezetők folyamatosan összpontosítanak, míg középszerű, vagy pusztán jó tár­saik csak elvétve. Meggyőződésünk szerint ezek a tevékenységek teszik a fő különbséget egy hatékony menedzser és egy kiváló vezető között. További információkat a FranklinCovey honlapján talál.

Ez a program olyan 7 szokás programot elvégző vezetők számára készült, kik csapata már részt vett a képzésen és a vezető célja életben tartani és keretrendszerként működtetni a 7 szokás alapelveit. További információkat a FranklinCovey honlapján talál.

Lehetünk bármily kompetensek, nem fogunk tudni fenntartható sikert elérni, ha nem vagyunk képesek önmagunk eredményes vezetésére, mások megnyerésére és lelkesítésére, ill. saját tudásunk és képességeink folyamatos fejlesztésére és megújítására – ezek a személyes, csapat- és szervezeti szintű eredményesség alapfeltételei. További információkat a FranklinCovey honlapján talál.

A coaching szemléletű vezetés bizonyítottan eredményes, mozgósítja ez egyénekben rejlő belső potenciált. A coaching beszélgetések történhetnek spontán módon a folyosón, vagy előre tervezett megbeszéléseken mint például egy  teljesítményértékelés során. Ezek a találkozók lehetőséget biztosítanak a vezető számára, hogy napi szinten támogassa beosztottjait, megerősítse felelősségtudatukat, kiaknázza tehetségüket és támogassa kiválóságuk kibontakoztatását. További információkat a N.E.W.S.® Navigation honlapján talál.

Fejlesztési programunkat azoknak ajánljuk, akik keresik azokat az új megoldásokat, melyekkel lelkesíteni tudják tehetséges munkatársaikat, olyan fejlesztést akarnak fiatal vezetőiknek, mely értéket teremt számukra és növeli a vállalat iránti lojalitást. További információkat a Sämling Solution Consulting honlapján talál.

Személyes Navigáció egy innovatív, coaching szemléletű, személyes navigáció, amely során az egyén áttörő, akár sorsfordító saját élményben részesülhet az önismereti munka során. Lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy feltárják rejtett képességeiket és maximalizálják személyes fejlődésüket. További információkat a N.E.W.S.® Navigation honlapján talál.

program célja a résztvevők pszichikai ellenálló képességének fejlesztése. A program további célja olyan szemléletet, eszközöket, módszereket és technikákat mutatni a résztvevőknek, mely révén képessé válnak a munkahelyi és személyes életben előforduló stresszt keltő események ellenére is megőrizni belső egyensúlyukat. További információkat a Sämling Solution Consulting honlapján talál.

Az 5 döntés program folyamata mérhető módon növeli az egyéni, a csapatszintű és a szervezeti eredményességet. A képzést követően  a résztvevők képesek lesznek tudatos döntéseket hozni arról, mire fordítsák értékes idejüket, figyelmüket és energiájukat. További információkat a FranklinCovey honlapján talál.

Az eredménytelen meetingek és az elmulasztott lehetőségek oka a hatástalan prezentáció is lehet. A tájékoztatást és meggyőzést szolgáló, erőteljes módszerek hiánya a 21. századi munkahelyek egyik legnagyobb rejtett és átható költsége. További információkat a FranklinCovey honlapján talál.

A FranklinCovey Projektmenedzsment workshopja megismertet a kis és nagy projektek rutinos vezetéséhez szükséges négylépéses folyamattal: indítás, tervezés, megvalósítás és lezárás. Ez a bizonyítottan működő megközelítés abban segíti a projektmenedzsereket és a csapatukat, hogy projektjeiket magas színvonalon, határidőn és költségvetésen belül tervezzék és vigyék véghez. A workshop egy- vagy kétnapos gyakorlati képzés keretében valósul meg, melynek során a résztvevők – akár már – saját aktuális projektjeiken dolgozva azonnal alkalmazzák és elmélyítik a tanultakat. További információkat a FranklinCovey honlapján talál.


Ha szeretne érdekes cikkeket és személyre szóló ajánlatokat kapni, akkor iratkozzon fel hírlevelünkre is!