Fejlesztési területeink

Közel három évtizede dolgozunk azon, hogy partnereink versenyképesebbek legyenek akár nehéz gazdasági körülmények között is. A titok az, hogy jobbak legyünk, mint mások az adott környezetben. Azok a vállalatok, amelyek erre képesek, még gazdasági válság idején is fejlődni tudnak és piacnövekedést érnek el. A tét nagy, hiszen a nemzetközi vállalati kutatások rámutatnak arra, hogy a kiváló vállalatok akár négyszer nagyobb részvény érték növekedést érnek el.

Miért választanak bennünket ügyfeleink?

Napjaink globális világába a versenyelőny megszerzéséhez már globális, nemzetközi tudásra és tapasztalatra van szükség. Cégcsoportunk 28 éve kutatja, vizsgálja, adaptálja és szerzi meg magyar vállalatok számára Európa és az Egyesült Államok legjobb vállalatfejlesztési know-how-jait.

A 2015-ös évben 1 milliárdot meghaladó tanácsadási és képzési tevékenységünkkel és saját tanácsadói csapatunkkal a legnagyobbakká váltunk a vállalati tréning cégek és szervezetfejlesztők piacán. Ennél a méretnél már azt kínáljuk az ügyfeleinknek, ami számukra az adott időszakban a leghasznosabb, hiszen több tanácsadási területen is kiváló megoldást tudunk kínálni. Fejlesztési folyamatokat építünk fel és hangolunk össze szakszerűen, amelynek középpontjában az ügyfél sajátossága, helyzete, fejlődési szükséglete áll. Így magasabb és gyorsabb megtérülést (ROI) tudunk nyújtani, mint versenytársaink.

Honlapunkon sok olyan területet talál, amely fegyelmezett fejlesztése, a versenyképesség megszerzésével jár és hosszú távon a vállalati kiválósághoz vezet.

A kiválóság fejlesztése nagyon megtérülő tevékenység.

A Vállalatfejlesztési Diagnózisunk összehasonlítja az adott szervezeti egység teljesítményét az országos átlaggal, vállalatcsoporti átlaggal és kiindulási pont a két legnagyobb nemzetközi kiválóságot minősítő szervezetek standardjával való megfeleléshez.

EFQM

Az Európai Minőségmenedzsment Alapítványt (EFQM) vezető európai vállalatok alapították 1989-ben azon cél érdekében, hogy egy olyan Kiválóság Modellt al-kossanak, mely iparágtól és mérettől függetlenül segíti a vállalatokat a kiváló működés elérésében.

 

Investors in People    

A Brit Kormány által 25 éve létre-hozott nemzetközi minősítő  szervezet, az Investors in People akkreditációja a legjobb   munkáltatók, a legkiválóbban teljesítő és a fenntartható üzlet mellett leginkább elkötelezett szervezetek védjegye.

Diagnózisunk és fejlesztési módszereink Magyarországon egyedülállóan, mindkét minősítő szervezet számára elfogadott belépő pont a kiválósági díjak megszerzésénél.

Vállalat Diagnózis