Történetünk

Több évtizedes növekedésnek köszönhetően, a kezdeti Sämling Kft. több cégre bomlott, így jött létre a többségileg azonos tulajdonosi körhöz tartozó ImproversGroup, melynek tagjai: Sämling Kft., Sämling Solution Consulting Kft., FranklinCovey Magyarország és a Sämling Gazdasági Továbbképző Kft., mely az alábbi két nemzetközi licence tulajdonosa: N.E.W.S. ®, Arbinger Hungary.

1989 óta kollégáink munkájával elértük, hogy ma már a legnagyobbak közé sorolnak bennünket. Missziónk szinte semmit sem változott az alapítás óta. A világ legjobb tudásanyagával kívánjuk segíteni a magyar vezetőket, vállalatokat a globális versenyben.

Az Improvers Group méretéből fakadóan képes a legnagyobb, legösszetettebb szervezet- és folyamatfejlesztési projektek megvalósítására, illetve széleskörű kínálatot tud nyújtani a gazdasági képzések területén.

Az Improvers Group tagvállalatai szakértelmét egyesítve segíti partnereit egyéni, illetve szervezeti céljaik elérésében tudástranszfer, készség-, szervezet- és folyamatfejlesztés által.

Cégeink külön-külön is kiemelkedő szakértelemmel rendelkeznek a saját területükön, együtt azonban egyedülállóan komplex megoldásokat tudnak ügyfeleiknek kínálni.

2019-ben a legnagyobb forgalmú cégcsoport voltunk a szervezetfejlesztésben.

A Sämling Üzleti Oktatási Központ Kft. képzéssel, felnőttképzési és szakmai tanácsadással kívánja elősegíteni partnerei fejlődését. Az eltelt közel három évtized alatt több mint 10 000 cég, 40 000 dolgozója vett részt képzésein, tanfolyamain, tréningjein, workshopjain és konferenciáin.

A FranklinCovey a világ vezető felnőttképzési vállalatainak egyike. 168 országban működő irodáiban több mint 14 000 tanácsadó dolgozik. Szakterülete a teljesítmény javítása. Olyan eredmények elérésében segíti a szervezeteket, melyek az emberi viselkedés változását igénylik.

A Sämling Solution Consulting Kft. a 22 éves tréning-tanácsadói tevékenységre tekint vissza. Missziójának a komplex vállalatfejlesztést, a szervezetek versenyképességének növelését határozta meg. 2008 óta 5 üzletágában segíti a magyar vállalatok versenyképességét. Szervezetfejlesztés, Készségfejlesztés, Működési hatékonyságfejlesztés (Lean, SixSigma, BPR,…) Projektmenedzsment, és Digitális Transformáció.

A  N.E.W.S.® Magyarország 2013-ban alakult meg az ImproversGroup negyedik tagjaként. A coaching alapú szervezeti kultúra kiépítésével már 40 országban segítik a vállalatokat. A coaching alapú vezetői kultúra felszínre hozza az egyénekben, a csapatokban és a szervezetben rejlő belső potenciálokat és képesé teszi a szervezeteket a gyors reagálásra egy gyorsan változó üzleti világban?

Az Arbinger Intézet programjai és módszertana az emberi viselkedés és motiváció pszichológiájának 45 éves (Oxford, Harvard, Yale egyetemek) kutatási eredményein alapulnak.  Vezető és kultúra fejlesztési programjai az oly sok vállalatot visszafogó “én-központú zárt gondolkodásmódból egy cél központú nyitott kultúrát teremtenek. Ez drasztikus mértékben javítja a szervezeti bizalmat és kommunikációt, gyorsabb döntéshozatalt eredményez és csökkenti a munkaerő elvándorlását.