Leading Self – irányítsd önmagad

Iránytű a tehetség és karrier irányításához


A mai felgyorsult világban sokszor kerülünk döntési helyzetbe, úgynevezett útkereszteződésbe. Ahogy az egyén saját életében, úgy a vezető a szervezet számára igyekszik a megfelelő irányt megtalálni.

A NEWS Experience egy innovatív, coaching szemléletű, személyes navigációs eszközrendszer, amely során az egyén áttörő, akár sorsfordító saját élményben részesülhet az önismereti munka során. Lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy feltárják rejtett képességeiket és maximalizálják személyes fejlődésüket. A modell alkalmazásával növelik motivációjukat, túllépnek belső akadályaikon, és olyan terveket készítenek,- majd hajtanak végre – amelyekkel kiváló eredményeket tudnak elérni.

 

Kinek ajánljuk?
Olyan tehetséges, magas potenciállal rendelkező egyéneknek, akik karrierjüket és életüket egy jól strukturált folyamat mentén kívánják tudatosan megtervezni. Hasznos navigációs eszközt nyújt fontos „útelágazásokban” – munkába lépés, beilleszkedés, áthelyezés és az életben felmerülő jelentős változások előtt.

Workshop eredmények
• A résztvevők megfogalmazzák egyéniségükhöz illeszkedő, szenvedélyeik által inspirált karriertervüket és jövőképüket.
• Tisztázzák az irányokhoz kapcsolódó értékeket, motivációkat és összehangolják egyéni igényeiket az üzleti követelményekkel.
• Beazonosítják az esetleges akadályokat, és feltárják azok legyőzéséhez szükséges eszközöket.
• Konkrét akciótervet dolgoznak ki a jövőkép és a kitűzött célok megvalósításához.
• Önnavigációs eszközrendszert és gondolkodásmódot sajátítanak el, amit a jövőben is
használhatnak az egyéni hatékonyságuk fejlesztéséhez.


Workshopot megelőző felmérés
• A folyamat elején a résztvevők kitöltenek egy kérdőívet, amely tisztázza a kiindulási pontot a négy égtáj szerint – Észak, Kelet, Nyugat, Dél – és képet ad az egyén saját működéséről, a csapatához való viszonyulásáról és a szervezethez kapcsolódásáról.
• Az egyéni eredmények alapján a résztvevők a modell eszközeit személyre szabottan
tudják használni.


NEWS Experience
(2 nap tematikus csoportcoaching)
• A modell strukturált, átlátható, gyakorlatias és könnyen alkalmazható. Először a kívánt jövőkép és az ahhoz vezető út kijelölése történik meg (Észak), amely kapcsolódik a személyes értékek és belső motivációk felfedezéséhez (Kelet). A navigáció során feltárulnak az elakadások és hiedelmek (Dél), amelyek a célok és az eredmények gyakorlati megvalósítását (Nyugat) megakadályozhatják.
• Több hetes tematikus utánkövetés filmekkel, feladatokkal.


A képzés ára: 140.000 Ft + ÁFA

Kedvezmények: Két képzésre való jelentkezés, vagy két fő jelentkezése esetén 15%, három vagy több képzés, illetve három vagy több fő jelentkezése esetén 20% kedvezményt biztosítunk. (A kedvezmények a képzés árára vonatkoznak, más kedvezménnyel nem vonhatóak össze.)

Tankönyvcsomag ára: 10.000 Ft + ÁFA


Bővebben a Vezetői kultúra fejlesztéséről


Jelentkezés

A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról átutalásos számlát küldünk. Lemondást legkésőbb a rendezvény előtti 3. munkanapig írásban fogadunk el.

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

Felhívjuk figyelmét, hogy az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása kötelező az űrlap elküldéséhez.

Adatvédelmi nyilatkozat elfogadása*.