N.E.W.S.® Self Navigation – irányítsd önmagad!

Iránytű a tehetség és karrier irányításához


A mai felgyorsult világban sokszor kerülünk döntési helyzetbe, úgynevezett útkereszteződésbe. Ahogy az egyén saját életében, úgy a vezető a szervezet számára igyekszik a megfelelő irányt megtalálni.

A N.E.W.S.® Self Navigation egy innovatív, coaching szemléletű, személyes navigációs eszközrendszer, amely során az egyén áttörő, akár sorsfordító saját élményben részesülhet az önismereti munka során. Lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy feltárják rejtett képességeiket és maximalizálják személyes fejlődésüket. A modell alkalmazásával növelik motivációjukat, túllépnek belső akadályaikon, és olyan terveket készítenek,- majd hajtanak végre – amelyekkel kiváló eredményeket tudnak elérni.Kinek ajánljuk?
Olyan tehetséges, magas potenciállal rendelkező egyéneknek, akik karrierjüket és életüket egy jól strukturált folyamat mentén kívánják tudatosan megtervezni. Hasznos navigációs eszközt nyújt fontos „útelágazásokban” – munkába lépés, beilleszkedés, áthelyezés és az életben felmerülő jelentős változások előtt.

Workshop eredmények
• A résztvevők megfogalmazzák egyéniségükhöz illeszkedő, szenvedélyeik által inspirált karriertervüket és jövőképüket.
• Tisztázzák az irányokhoz kapcsolódó értékeket, motivációkat és összehangolják egyéni igényeiket az üzleti követelményekkel.
• Beazonosítják az esetleges akadályokat, és feltárják azok legyőzéséhez szükséges eszközöket.
• Konkrét akciótervet dolgoznak ki a jövőkép és a kitűzött célok megvalósításához.
• Önnavigációs eszközrendszert és gondolkodásmódot sajátítanak el, amit a jövőben is
használhatnak az egyéni hatékonyságuk fejlesztéséhez.


Workshopot megelőző felmérés
• A folyamat elején a résztvevők kitöltenek egy kérdőívet, amely tisztázza a kiindulási pontot a négy égtáj szerint – Észak, Kelet, Nyugat, Dél – és képet ad az egyén saját működéséről, a csapatához való viszonyulásáról és a szervezethez kapcsolódásáról.
• Az egyéni eredmények alapján a résztvevők a modell eszközeit személyre szabottan tudják használni.

További információ a N.E.W.S.® Self Navigation programról és a licencről itt olvasható.


 

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben Ön vezetésfejlesztésben  gondolkodik és vezetőire szabott megoldásokat keres, én és a kollégáim készségesen állunk rendelkezésére! Interjúk és felmérések után díjmentesen javaslatot teszünk a legmegfelelőbb fejlesztési megoldásokra.

Ecsédi István
Telefon: +36 20 923 54 05
E-mail: istvan.ecsedi@improversgroup.hu