N.E.W.S.® Belső Szervezeti Coach Képzés

A navigációs modell szervezeti alkalmazása

A vezető világcégek a szervezeti hatékonyság fejlesztésére belső coachokat alkalmaznak, akik inspiráló támogatást nyújtanak a vállalatot érintő állandó változások közepette. A coaching szemléletű szervezeti kultúra felismeri a belső coaching jelentőségét és eredményességét.

A vállalati belső coach jól ismeri a cégkultúrát, tisztában van a szervezeti értékrenddel és erőviszonyokkal, könnyen azonosul a vállalati vízióval, erőforrásokkal és lehetőségekkel és részt vállalhat az ezek melletti elkötelezettség szervezeti megteremtésében.

 

A  N.E.W.S.® Belső Szervezeti Coach képzéssel egy coaching alapú navigációs eszköztárat kínálunk, mellyel mindhárom szinten – egyén, csapat és szervezet – támogathatják a hatékony együttműködést. A belső coachok segítik kollégáikat abban, hogy túllépjenek az elakadásaikon, kiaknázzák a tehetségüket és elérjék céljaikat. A munkatársak motivációját növelve kifejezésre juttatják kiválóságukat és hosszú távon összehangolják az egyéni és szervezeti célokat. A hat hónapos átfogó tanfolyam a belső coachot felkészíti arra, hogy teljes coaching folyamatokat valósítson meg.

Kinek ajánljuk?
A képzést felsővezetőknek valamint HR vezetőknek és HR részlegek munkatársainak ajánljuk, akik kiemelkedően elkötelezettek a coaching folyamatok iránt.

Eredmények
• Okleveles  N.E.W.S.® szervezeti coachok, korszerű navigációs eszköztárral
• Belső coachok, akik elkötelezettek a szervezetben lévők fejlődése iránt
• Coaching alapú szervezeti kultúra kialakítása és gyakorlati megvalósítása
• Kulcsfontosságú tehetségek és menedzserek megtartása a szervezetben


Előkészületek
N.E.W.S.® kérdőív kitöltése egy héttel a tanfolyam kezdete előtt.


N.E.W.S.® Self Navigation- Személyes navigáció
20 óra
Csoportos coaching folyamat, ahol a résztvevők saját élményeken keresztül tapasztalják meg az egyéni navigáció önismeretre ható erejét.


Coaching készségek elsajátítása
40 óra
A résztvevők megismerkednek a NEWS modell szemléletével és etikai normáival. Elsajátítják a szükséges hozzáállást és készségeket, megismerik a navigációs eszköztárat, továbbá gyakorolják a vezetői coachingot.


Gyakorlat és tanúsítványszerzés
20 óra
A tanfolyam szerves részeként a résztvevők két teljes coaching folyamatot hajtanak végre a szervezetben, melyet egy tapasztalt NEWS coach kisér támogató figyelemmel.

 

További információkat a N.E.W.S.® Navigation honlapján talál.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben Ön vezetésfejlesztésben  gondolkodik és vezetőire szabott megoldásokat keres, én és a kollégáim készségesen állunk rendelkezésére! Interjúk és felmérések után díjmentesen javaslatot teszünk a legmegfelelőbb fejlesztési megoldásokra.

Ecsédi István
Telefon: +36 20 923 54 05
E-mail: istvan.ecsedi@improversgroup.hu