A Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület pályázatot hirdet a IIASA-Shiba Díj elnyerésére

A pályázat kiírásának célja a különböző területeken tevékenykedő szervezetek sikeres működése kapcsán azonosított jó gyakorlatok összegyűjtése, valamint azok megosztása az egymástól való tanulás lehetőségének megteremtése útján.

A pályázat további célja a szervezetfejlesztés, minőségfejlesztés, valamint a szervezeti együttműködés (kooperáció) gyakorlatában kiemelkedő, példaértékű eredményeket felmutató szervezetek elismerése, amelyek a bemutatott tevékenységük megvalósításával, vagy éppen egyedi módszereik és/vagy megoldásaik alkalmazásával értek el sikereket.

Kik pályázhatnak?

A pályázaton részt vehetnek mindazon természetes és jogi személyek, intézmények és csoportok, akik/amelyek a lent felsorolt pályázati területeken, illetve a meghatározott témakörök bármelyikében kiemelkedő eredményeket értek el.

A pályázat részleteit ide kattintva tekintheti meg!


Amennyiben szeretné látni számokban is hogy az Ön szervezete mennyire közelít a kiváló szervezetek gyakorlatához, mérje meg. Amit nem tudunk mérni azt nem tudjuk fejleszteni sem: http://vallalatdiagnozis.hu/


Forrás és kép:http://kivalosag.com/hu/iiasa-shiba-dij/palyazati-felhivas/


Ha szeretne még több érdekes cikket és személyre szóló ajánlatokat kapni, akkor iratkozzon fel hírlevelünkre is!