N.E.W.Sell™ Értékesítési iránytű a sikerhez

Az értékesítési technikák erős versenyében a NEWSell™ módszertana korszerű megkülönböztetési lehetőséget kínál. Lehetőséget biztosít az alkalmazóinak olyan értékesítési helyzetek kialakítására, melyek valós win-win eredményekkel járnak. Ez az értékesítési folyamat az értékesítő és az ügyfél iránytűinek összehangolását foglalja magába, azzal a céllal, hogy mindkét fél számára a legjobb megoldás és közös érték jöhessen létre.

A program fejleszti az értékesítési kompetenciákat, elmélyíti a konzultatív értékesítés módszertanát, segít megteremteni az ügyfél és az értékesítő érdekeinek harmonikus összhangját. A módszer felkészíti az értékesítőket arra, hogyan navigálják értékesítési megbeszéléseiket és hogyan egyeztessék össze saját „iránytűjüket” a partereik, vevőik „iránytűjével”. Ez elősegíti, hogy olyan kölcsönösen előnyös értékesítési helyzeteket alakítsanak ki, melyben közös érték jöhet létre.

A program – amit a Fortune 100 vállalatok vezető értékesítő szervezetei közül néhányan már be is vezettek – segítségével jelentősen növelheti az értékesítési folyamatok hatékonyságát és jobb eredményeket érhet el.

Az intenzív, 2 napos, tapasztalatszerzésre épülő program valós élethelyzetek köré épül. A gyakorlás és a szerepjáték olyan termékekre és szituációkra épül, melyekkel az értékesítők a mindennapi munkájuk során találkoznak.

Online és tantermi formában is elérhető képzés.

A folyamat a N.E.W.S.® Iránytű modellen alapszik, mely strukturáltan navigál végig az értékesítési folyamaton:
1. Előkészületek | Fókuszban: Taktikai gondolkodás
2. Megértés | Fókuszban: Ügyfél és az üzlet
3. Ajánlat | Fókuszban: Ügyfélnek megfelelő megoldás
4. Cselekvés | Fókuszban: Lezárás


A képzés ára: 140.000 Ft + ÁFA

Kedvezmények: Két képzésre való jelentkezés, vagy két fő jelentkezése esetén 15%, három vagy több képzés, illetve három vagy több fő jelentkezése esetén 20% kedvezményt biztosítunk. (A kedvezmények a képzés árára vonatkoznak, más kedvezménnyel nem vonhatóak össze.)

Tankönyvcsomag ára: 10.000 Ft + ÁFA

Jelentkezés

Felhívjuk figyelmét, hogy az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása kötelező az űrlap elküldéséhez. Kérjük, ha mégsem tudna jönni, akkor e-mailben mondja le részvételi szándékát ügyfél-kapcsolattartójánál, vagy az info@improversgroup.hu e-mail címen. Kérdés esetén hívja a +3620/327-4046 telefonszámot.

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

Adatvédelmi nyilatkozat elfogadása*.