N.E.W.Sell® Értékesítési iránytű a sikerhez

Az értékesítési technikák erős versenyében a NEWSell® módszertana korszerű megkülönböztetési lehetőséget kínál. Lehetőséget biztosít az alkalmazóinak olyan értékesítési helyzetek kialakítására, melyek valós win-win eredményekkel járnak. Ez az értékesítési folyamat az értékesítő és az ügyfél iránytűinek összehangolását foglalja magába, azzal a céllal, hogy mindkét fél számára a legjobb megoldás és közös érték jöhessen létre.

A program fejleszti az értékesítési kompetenciákat, elmélyíti a konzultatív értékesítés módszertanát, segít megteremteni az ügyfél és az értékesítő érdekeinek harmonikus összhangját. A módszer felkészíti az értékesítőket arra, hogyan navigálják értékesítési megbeszéléseiket és hogyan egyeztessék össze saját „iránytűjüket” a partereik, vevőik „iránytűjével”. Ez elősegíti, hogy olyan kölcsönösen előnyös értékesítési helyzeteket alakítsanak ki, melyben közös érték jöhet létre.

A program – amit a Fortune 100 vállalatok vezető értékesítő szervezetei közül néhányan már be is vezettek – segítségével jelentősen növelheti az értékesítési folyamatok hatékonyságát és jobb eredményeket érhet el.

Az intenzív, 2 napos, tapasztalatszerzésre épülő program valós élethelyzetek köré épül. A gyakorlás és a szerepjáték olyan termékekre és szituációkra épül, melyekkel az értékesítők a mindennapi munkájuk során találkoznak.

Online és tantermi formában is elérhető képzés.

A folyamat a N.E.W.S.® Iránytű modellen alapszik, mely strukturáltan navigál végig az értékesítési folyamaton:
1. Előkészületek | Fókuszban: Taktikai gondolkodás
2. Megértés | Fókuszban: Ügyfél és az üzlet
3. Ajánlat | Fókuszban: Ügyfélnek megfelelő megoldás
4. Cselekvés | Fókuszban: Lezárás


Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben Ön vezetésfejlesztésben  gondolkodik és vezetőire szabott megoldásokat keres, én és a kollégáim készségesen állunk rendelkezésére! Interjúk és felmérések után díjmentesen javaslatot teszünk a legmegfelelőbb fejlesztési megoldásokra.

Ecsédi István
Telefon: +36 20 923 54 05
E-mail: istvan.ecsedi@improversgroup.hu