Egy igazán gyakorlatias könyv a karrier coachingról

A személyiségfejlesztés nemzetközileg elismert szakértői most egyszerű, mégis rendkívül hatásos módszert fejlesztettek ki, mellyel az emberek átvehetik az irányítást életük felett. A N.E.W.S.(TM) módszer lényege egyfajta belső navigáció, aminek során feltérképezzük önmagunkat (vágyainkat, döntési szokásainkat, félelmeinket és erősségeinket), majd e térkép segítségével tudatosan irányítjuk életünket Hogy merre? Természetesen a siker felé, bár ez mindenki számára mást jelent: van, akinek gazdagságot, másnak viszont egyszerűen csak valódi hivatása vagy belső harmóniája meglelését.

A könyv megrendelhető ezen az oldalon!


 

Iránytű a tehetség és karrier irányításához

A mai felgyorsult világban sokszor kerülünk döntési helyzetbe, úgynevezett útkereszteződésbe. Ahogy az egyén saját életében, úgy a vezető a szervezet számára igyekszik a megfelelő irányt megtalálni.

NEWS Leading Self egy innovatív, coaching szemléletű, személyes navigációs eszközrendszer, amely során az egyén áttörő, akár sorsfordító saját élményben részesülhet az önismereti munka során. Lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy feltárják rejtett képességeiket és maximalizálják személyes fejlődésüket. A modell alkalmazásával növelik motivációjukat, túllépnek belső akadályaikon, és olyan terveket készítenek,- majd hajtanak végre – amelyekkel kiváló eredményeket tudnak elérni.

NEWS Karrier groupcoachingra jelentkezhetsz ide kattintva!


Ha szeretne még több érdekes cikket és személyre szóló ajánlatokat kapni, akkor iratkozzon fel hírlevelünkre is!