Kiválóság Majális

„Legyünk jobbak ma, mint voltunk tegnap, és holnap még jobbak, mint ma vagyunk! – tanulás, kreativitás, innováció a kultúra motorja”

A Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület (SzKKE) a rendezvényt a folyamatos fejlődés „jegyében” szervezi, és mindezt teszi az EFQM Kiválóság Modell „szellemében”. Szeretnénk a rendezvénnyel üzenni egyrészt, hogy mennyire fontos a szervezetek számára a fenntartható, sikeres működés biztosítása érdekében e három fogalom fókuszba helyezése, másrészt, hogy az SzKKE maga is erre törekszünk működés során.

A rendezvény időpontja: 2018. május 14, 9:00 – 12:00 (regisztráció 8:30 tól)

Helyszín: B. Braun Aesculap Akadémia. 1115 Budapest, Halmi u. 20

A rendezvény programja: előadói:

  • A kiválóságra való törekvés elemzése Magyarországon – Varga János, Óbudai Egyetem
  • A kulturális és kreatív ipar helye, közösségformáló szerepe – Szépvölgyi Ákos, Közép-Dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség Nonprofit Kft.
  • Innovációs körkép – Grasseli Norbert, Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft.
  • Kreativitást támogató szervezeti kultúra? – Faragó Tamás, Improvers Group
  • Könyvelő kAPPtár tanuló mobilapplikáció a szakképzésben – Herich Roland, Komjáti Diána, Penta Unio Zrt.

Izgalmas újításnak gondoljuk, hogy a nap folyamán többször “kapcsolunk” külsös helyszíneket. A terveink között szerepel:

  • Innovációs Hét rendezvény – Szegedi Tudományegyetem
  • Helyzetkép a zalaegerszegi tesztpálya programról
  • Van rá esély, hogy bejelentkezik Nyeste Zsolt Törökországból EFQM Európai Díj helyszíni szemle helyszínről

A program zárásaként az SzKKE fogja bemutatni a Kiválóság Nagykövetek Klubjával kapcsolatos jövőbeni terveit, melynek többek között része a Junior Kiválóság Nagykövetek szekciójának elindítása is. A program során több új nagykövetet is “avatunk”.

A rendezvényen való részvétel regisztrációhoz kötött, az alábbi formában:

  • amennyiben bárki úgy érzi, hogy szívesen részt venne a programon, de nem áll módjában részvételi díjat fizetni, akkor a jelentkezését megteheti ITT​
  • amennyiben részvételi díj fizetése mellett dönt, úgy a jelentkezését megteheti ITT Szintén újdonság, hogy a részvételi díj mértékét mindenki maga határozhatja meg! Négy díj összeget határoztunk meg, melyekből a regisztráció elküldésekor kell választani. A legmagasabb részvételi díj kategóriát választó résztvevőket a rendezvény támogatójának tekintjük, és nevüket megjelenítjük a rendezvény internetes felületén és a helyszínen.

A rendezvény minden szolgáltatása egyöntetűen rendelkezésre áll a résztvevők számára a választott regisztrációs formától függetlenül!

A rendezvényt követően, 13:00 órától tartja az SzKKE megismételt éves Közgyűlését a konferencia helyszínén.

Szeretettel várunk mindenkit a Kiválóság Majálison!

További információk:

Szabó Kálmán ügyvezető igazgató

30/515-1297

szabo@kivalosag.hu