Coaching alapú, felhatalmazó, rugalmas szervezeti kultúra kialakítása

Ismerjük meg a N.E.W.S.® nemzetközi módszertanát
90 perces, díjmentes online előadás

Rövid bemutató előadásunk bepillantást ad hogyan lehet agilis, magas felhatalmazású szervezetet létrehozni.

A változás korában új és rugalmasan alkalmazható szervezeti folyamatokra van szükség. A bemutató rávilágít, hogyan lehet fejleszteni a szervezet képességeit, hogy innovatív, rugalmas, transzparens, változásra jól reagáló, bevonáson és együttműködésen alapuló legyen.

A szervezetfejlesztési megoldásainkon résztvevő felső vezetők és szervezetek sikeresen tudnak navigálni a gyors változások időszakában is.

Mivel a N.E.W.S.®  módszertan megoldásai ugyanazt az Iránytűt használják, egymásra építhetőek, ami lehetővé teszi a teljes szervezet összehangolását és elkötelezettségének növelését. A navigációs folyamatok elősegítik a motivációt és az elszámoltathatóságot, ami megvalósítható növekedéshez és fejlődéshez vezet a változások időszakában.

Bővebb információ: https://www.newsnavigation.com


Mi is az Agilis Transzformáció? A legtöbb nemzetközi meghatározás szerint egy olyan szervezetfejlesztési folyamat, mely során megváltoztatjuk a szervezeti kultúrát, a szervezet működését annak érdekében, hogy gyorsabb döntéseket, gyorsabb változásokat, nagyobb eredményt, elégedettebb ügyfeleket, magasabb hatékonyságot, motivációt és értékteremtési képességet tudjunk létrehozni. (Természetesen ez nem csak az agilis projektmenedzsmenttel működő szervezetek kihívásai!) A N.E.W.S.® módszertan különféle integrált megoldásokkal, építi ki a teamek és szervezetek agilitását az úgynevezett VUCA világban.


IDŐPONT  szeptember 14. 15:00-16:30
HELYSZÍN online, Zoom alkalmazáson keresztül

előadó: Tanner Anett Paula

Rövid bemutatkozás: 

Szervezetfejlesztési tanácsadó, coach, tréner. Végzettségét tekintve közgazdász, emberi erőforrás tanácsadó, valamint life- és business coach. Korábban több mint 15 évig magyar vállalatok vezetőjeként tanácsadási, IT, logisztikai és vendéglátóipari szektorokban dolgozott, operatív, gazdasági és humán területeken. Emellett gazdasági főiskolákon óraadóként gyakorlatorientált pénzügyi menedzsment ismereteket oktatott. Egy coaching folyamat eredményeként fogalmazta meg, hogy „jobban szereti az embereket, mint a számokat”, majd sokrétű tapasztalatát és tudását hasznosítva cégek és vezetők fejlesztésére helyezte át fókuszát. Emellett coachok, trénerek módszertani továbbképzésében, valamint egy ICF akkreditált ACSTH coach képzésben trénerként is vesz részt.


Jelentkezés

Felhívjuk figyelmét, hogy az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása kötelező az űrlap elküldéséhez. Kérjük, ha mégsem tudna jönni, akkor e-mailben mondja le részvételi szándékát ügyfél-kapcsolattartójánál, vagy az info@improversgroup.hu e-mail címen. Kérdés esetén hívja a +3620/327-4046 telefonszámot.

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

Adatvédelmi nyilatkozat elfogadása*.