Felszabadítani napi 2-3 órát? Lehetséges ez?! – Mission Possible™

Ismerjük meg a N.E.W.S.® Mission Possible™ nemzetközi módszertanát
100 perces, díjmentes online előadás

Hirtelen megváltozott körülöttünk a világ. A „home office” már nem trend, nem lehetőség, hanem szükségszerűség. De vajon sikerül-e hatékonyan beosztani az időnket úgy, hogy fókuszáltan részt tudjunk venni az online meetingeken, elvégezzük a feladatainkat, valamint a család is megfelelő figyelmet kapjon?

A munkavégzés során nemcsak irodai, de otthoni környezetben is megszakítások százai érnek bennünket minden nap: e-mailek, telefonhívások, üzenetek, kérdések, problémák. Próbáljuk megtervezni hetünket, napunkat, de a forgószél most még nagyobb sebességgel sodor el minket, és nehezebben tudjuk megvalósítani terveinket. Ezért aztán kora reggel és késő este, sőt még hétvégén is dolgozunk, összemosódik a munkaidő és a magánélet, térben és időben egyaránt. A feladatok sokasága felőröl bennünket, stresszesek leszünk. A tervezés és a tervek megvalósítása most talán még fontosabb, mint eddig.

A Mission Possible™ egy sor alapelvre épül, melyekhez könnyen alkalmazható készségek, eszközök, bevált jó gyakorlatok tartoznak. A tanult elvek napi gyakorlatba történő beépítésével akár napi 2-3 órát is fel lehet szabadítani, és más tevékenységekre fordítani, ezáltal eredményesebbé és kiegyensúlyozottabbá válni. A program kimondottan jól illeszkedik a mozgalmas, modern munkahelyekhez és napjaink aktuális kihívásaihoz, vagy akár a mostani váratlan helyzethez is.

A program során minden résztvevő összeállítja a saját, személyre szabott akciótervét, amelyet azonnal elkezdhet beépíteni a mindennapjaiba. Az elsajátított tudás hosszú távon, bármikor, bármilyen helyzetre adaptálható.

A tréninget követően kiscsoportos online coaching ülések támogatják a változást, a beépülést és az elsajátított módszerek további testre szabását. A programon részt vevők a coaching üléseket követően jelentős változásról számoltak be az eszközök és készségek használata terén, valamint arról, hogy sokkal jobban kézben tartják az idejüket, eredményesebbekké váltak és ez a lelkiállapotukra is kedvező hatást gyakorol.

A képzés nemcsak vezetők számára hasznos, hanem mindenkinek, akinek az időbeosztás kulcsfontosságú kérdés. A program alapelvei, az elsajátítható készségek és eszközök adaptálhatóak irodai és home office munkavégzésre egyaránt.

Az egy óra alatt

  • megismerheti a képzés koncepcióját
  • találkozhat a trénerrel
  • betekintést kap a licence által biztosított minőségbe (résztvevői csomag, képzés)
  • választ kaphat a képzésre vonatkozó kérdéseire
Mission Possible™ online képzés betekintő
IDŐPONT megbeszélés alapján
HELYSZÍN online, Zoom alkalmazáson keresztül
DÍJ a részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött
 
Rövid bemutatkozás:

előadó: Tanner Anett Paula

Szervezetfejlesztési tanácsadó, coach, tréner, facilitátor. Végzettségét tekintve közgazdász, emberi erőforrás tanácsadó. Korábban közel 20 évig magyar vállalatok felsővezetőjeként tanácsadási, IT, logisztikai és szolgáltató szektorokban dolgozott, operatív, gazdasági és humán területeken. Emellett egyetemi közegben óraadóként gyakorlatorientált pénzügyi menedzsment ismereteket oktatott. Egy coaching folyamat eredményeként fogalmazta meg, hogy „jobban szereti az embereket, mint a számokat”. Azóta több hazai és nemzetközi képzésben vett részt és sokrétű tapasztalatát és tudását hasznosítva szervezetek és vezetők fejlesztésével foglalkozik. Emellett coachok, trénerek módszertani továbbképzésében, valamint egy ICF akkreditált ACSTH coach képzésben trénerként is részt vesz.

 

Lépjen velünk kapcsolatba!

További információkért, ajánlatért írjon nekünk az info@improversgroup.hu e-mail címre.