Hogyan hozható létre magas szintű kommunikáció, innováció és együttműködés?

Ismerjük meg az Arbinger Intézet nemzetközi módszertanát
100 értékes perc, díjmentes online előadás formájában

Az előadás a szemléletmód változáshoz ad ismereteket. Az Arbinger Institute programjai 45 év pszichológiai kutatásain alapulnak.

Sok fejlesztési folyamat a viselkedés szintjén próbál hatást elérni. Ugyanakkor tetteinket, vagy akár azt, ahogy a céljainkat kitűzzük, mindig a szemléletmódunk vezérli – akkor is, ha erről tudatosak vagyunk, és akkor is, ha nem. Ha más eredményeket szeretnénk, mint eddig, akkor valóban nagyon fontos bizonyos tetteinket, működésünket, akár eljárásainkat és folyamatainkat is megváltoztatni. Ugyanakkor fejlesztési folyamatainkat úgy érdemes megtervezni, hogy a szemléletmód szintjével is foglalkozzunk, mert e nélkül a változtatási kísérleteink sokkal kevésbé – a McKinsey kutatásai szerint negyed annyira – lesznek sikeresek, vagy akár még vissza is rendeződnek.

Bővebb információ: http://arbinger.hu/


Résztvevők gondolatai:


IDŐPONT  2022. május 11.  14:00-15:40
HELYSZÍN online, Zoom alkalmazáson keresztül
DÍJ a részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött

 
oktató: Kocsis Dóra 

Rövid bemutatkozás: 

Szervezetfejlesztési tanácsadó, coach, Arbinger master tréner. Tizenhárom év tréneri és tanácsadói tapasztalattal rendelkezik. Korábban óraadóként dolgozott a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán, majd vezetőként egy telekommunikációs vállalatnál, értékesítés, támogatás területen. 2007-ben indította el saját vállalkozását, mert felismerte, hogy valódi küldetése az emberek változási folyamatait pozitív irányban katalizálni és támogatni. 7 évig egyénekkel dolgozott trénerként és tanácsadóként, kifejlesztett egy saját, coaching alapú módszertant. 2014-ben csatlakozott az Improvers Grouphoz, hogy addigi tapasztalatait az üzleti világban kamatoztassa tovább. Arbinger tréneri képesítését 2017-ben szerezte meg, Arbinger master tréneri képesítését pedig 2019-ben, mely lehetővé teszi számára további Arbinger trénerek képzését és minősítését. 2020-ban szerezte meg pszichológia BA szakos diplomáját, jelenleg mesterszakos hallgató.