Mission Possible – Betekintő a képzésbe

Hirtelen megváltozott körülöttünk a világ. A „home office” már nem trend, nem lehetőség, hanem szükségszerűség. De vajon sikerül-e hatékonyan beosztani az időnket úgy, hogy fókuszáltan részt tudjunk venni az online meetingeken, elvégezzük a feladatainkat, valamint a család is megfelelő figyelmet kapjon?

A munkavégzés során nemcsak irodai, de otthoni környezetben is megszakítások százai érnek bennünket minden nap: e-mailek, telefonhívások, üzenetek, kérdések, problémák. Próbáljuk megtervezni hetünket, napunkat, de a forgószél most még nagyobb sebességgel sodor el minket, és nehezebben tudjuk megvalósítani terveinket. Ezért aztán kora reggel és késő este, sőt még hétvégén is dolgozunk, összemosódik a munkaidő és a magánélet, térben és időben egyaránt. A feladatok sokasága felőröl bennünket, stresszesek leszünk. A tervezés és a tervek megvalósítása most talán még fontosabb, mint eddig.

A Mission Possible™ egy sor alapelvre épül, melyekhez könnyen alkalmazható készségek, eszközök, bevált jó gyakorlatok tartoznak. A tanult elvek napi gyakorlatba történő beépítésével akár napi 2-3 órát is fel lehet szabadítani, és más tevékenységekre fordítani, ezáltal eredményesebbé és kiegyensúlyozottabbá válni. A program kimondottan jól illeszkedik a mozgalmas, modern munkahelyekhez és napjaink aktuális kihívásaihoz, vagy akár a mostani váratlan helyzethez is.

A program során minden résztvevő összeállítja a saját, személyre szabott akciótervét, amelyet azonnal elkezdhet beépíteni a mindennapjaiba. Az elsajátított tudás hosszú távon, bármikor, bármilyen helyzetre adaptálható.

A tréninget követően kiscsoportos online coaching ülések támogatják a változást, a beépülést és az elsajátított módszerek további testre szabását. A programon részt vevők a coaching üléseket követően jelentős változásról számoltak be az eszközök és készségek használata terén, valamint arról, hogy sokkal jobban kézben tartják az idejüket, eredményesebbekké váltak és ez a lelkiállapotukra is kedvező hatást gyakorol.

A képzés nemcsak vezetők számára hasznos, hanem mindenkinek, akinek az időbeosztás kulcsfontosságú kérdés. A program alapelvei, az elsajátítható készségek és eszközök adaptálhatóak irodai és home office munkavégzésre egyaránt.

Az egy óra alatt

  • megismerheti a képzés koncepcióját
  • találkozhat a trénerrel
  • betekintést kap a licence által biztosított minőségbe (résztvevői csomag, képzés)
  • választ kaphat a képzésre vonatkozó kérdéseire

 

Mission Possible™ online képzés betekintő
Időpont 2020. május 19. 15:30-16:30
Helyszín online, Zoom alkalmazáson keresztül
Díj a betekintő alkalmon való részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött
Oktató:

Tanner Anett Paula

Certified N.E.W.S.® Mission Possible™ Trainer

 


 

Jelentkezés

Felhívjuk figyelmét, hogy az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása kötelező az űrlap elküldéséhez. Kérjük, ha mégsem tudna jönni, akkor e-mailben mondja le részvételi szándékát ügyfél-kapcsolattartójánál, vagy az info@improversgroup.hu e-mail címen.

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező
Adatvédelmi nyilatkozat elfogadása*.