Miért magas a fluktuáció a munkavállalók körében?

Milyen rejtett okai lehetnek a szervezetben a dolgozók demotiváltságának?

Szervezetünkbe általában lelkes kollégák érkeznek, aki szeretnének mihamarabb beilleszkedni, és tudásukat a szervezet számára értékes teljesítménybe fordítani. Pár év, néha már pár hónap elteltével azonban a lelkesedés gyakran alábbhagy, a teljesítmény stagnál, a motiváció csökken.

Melyek azok a demotivációs tényezők, amelyek mindezt okozhatják? Mi ebben a szerepe a vezetőknek? Mi a szerepe a kollégáknak? A vállalati kultúrának mely tényezői hatnak a motiváció ellen?

100 perces, díjmentes előadásunkban ezeket a kérdéseket járjuk körbe, feltárva azokat a – gyakran rejtett – szervezeti folyamatokat és jelenségeket, melyek bár sokszor lassan, de kitartóan erodálják a munkatársak motivációját, és okozzák végül azt, hogy más munkahelyet keresnek. Nem csak feltárjuk, hanem a jelenségek mögé is nézünk, rávilágítva arra a gyökérokra, amely a mélyükben húzódik, és amely egyben a megoldást is jelenti számunkra. Az előadás kézzelfogható eszközöket is ad a változtatáshoz.


IDŐPONTmegegyezés alapján
HELYSZÍNonline, Zoom alkalmazáson keresztül
DÍJa részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött

Oktató:

Kocsis Dóra
Szervezetfejlesztési tanácsadó, coach, Arbinger master tréner

Tizenhárom év tréneri és tanácsadói tapasztalattal rendelkezik. Korábban óraadóként dolgozott a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán, majd vezetőként egy telekommunikációs vállalatnál, értékesítés, támogatás területen. 2007-ben indította el saját vállalkozását, mert felismerte, hogy valódi küldetése az emberek változási folyamatait pozitív irányban katalizálni és támogatni. 7 évig egyénekkel dolgozott trénerként és tanácsadóként, kifejlesztett egy saját, coaching alapú módszertant. 2014-ben csatlakozott az ImproversGrouphoz, hogy addigi tapasztalatait az üzleti világban kamatoztassa tovább. 2020-ban szerezte meg pszichológia BA szakos diplomáját, jelenleg mesterszakos hallgató.


Amennyiben a betekintő program felkeltette az érdeklődését, kérjük jelezze igényét az info@improversgroup.hu e-mail címen, ezt követően kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot az időpont egyeztetése érdekében!