N.E.W.S.® Mission Possible™

Eredményesnek lenni egy figyelemelterelő világban

N.E.W.S.® Nyugat program
Szeretne naponta akár 2-3 órát megtakarítani és eredményesebbé válni, valamint a túlterheltségből eredő stressz szintjét lecsökkenteni?

Figyelemelterelő világban élünk, melyben mindannyiunkat megszakítások százai érnek minden nap; e-mailek, üzenetek, telefonhívások, kérdések, problémák stb. Végtelen változással és az információtúlterheltséggel állunk szemben. Próbáljuk megtervezni a hetünket, napunkat, de a forgószél elsodor minket és nem tudjuk megvalósítani a terveinket. Ezért aztán dolgozunk korán reggel is, késő este is és hétvégén is; a munka a magánéletünk rovására megy és egyre stresszesebbek leszünk.

Az emberek állandóan elfoglaltak. Ez a világ nagyon nehézzé teszi, hogy tervezzünk, fókuszáljunk és a saját dolgainkkal foglalkozzunk. Ezért aztán sokan fel is adják a tervezést, mert úgy érzik, nincs hatalmuk az események alakulása felett, és egyszerűen csak hagyják, hogy elteljen a napjuk, melynek a végén frusztráltan konstatálják, hogy nem értek el eredményt, nem tudták befejezni feladataikat.

Ugyanez igaz akkor is – sőt még fokozottabban is -, ha otthoni közegben, home office-ban dolgozunk a megváltozott körülmények miatt.

A Mission Possible™ egy nagyon gyakorlatias, egynapos tréning program vezetőknek, melyet két online, csoportos coaching alkalom követ. A program bármilyen szintű vezető számára hasznos, úgy lett felépítve, hogy segítsen megtakarítani akár napi 2-3 órát is, és ezáltal eredményesebbé válni.

A program kimondottan jól illeszkedik a mai mozgalmas, modern munkahelyekhez, és az azokra jellemző aktuális kihívásokhoz.

A program a következő alapelvekre épül, és ezeket alakítjuk át könnyen alkalmazható készségekké és eszközökké:

  • Fókuszálj a kritikus hatású dolgokra, különben szétszórttá válsz!
  • Tervezd meg a 20/80 tevékenységeidet, ne legyél csak úgy „hűűű, de elfoglalt”!
  • Te irányítsd a napod; ne hagyd, hogy a napi események irányítsanak téged!
  • Határozd meg a saját működési mintád; ne légy az általánosságok rabja!
  • Szelektálj; ne vessz el a dolgok között!
  • Delegálj eredményesen, vagy mindent magadnak kell megcsinálnod!

Minden alapelvhez eszközök, készségek, gyakorlatok és bevált, jó gyakorlatok tartoznak.

A program során minden résztvevő összeállítja a saját, testre szabott akciótervét, melyet azonnal elkezdhet beépíteni a mindennapjaiba.

A változást, a beépülést és a további testre szabást két online, csoportos coaching ülés támogatja (opcionális).

A programon résztvevők a coaching üléseket követően nagyon jelentős sikerekről számoltak be az eszközök és készségek használata terén, valamint arról, hogy sokkal jobban kézben tartják az idejüket, eredményesebbekké váltak, és ez a lelki állapotukra is kedvező hatást gyakorolt.

Az online, csoportos coaching alkalmakon túl egyéni ülésekkel is támogatható az eszközök, készségek implementálása, a saját testre szabott eszköztár használata, ezáltal az eredményesség fokozása.


A képzésről korábbi résztvevők az alábbiakat mondták:
„A 6 alapelv komplex egésszé áll össze, melyben mindenki megtalálhatja azt a néhány pontot, melyeken kis változtatások alkalmazásával jelentős eredményeket tud elérni, és hatékonyabban, eredményesebben működni.” „A képzés anyagát nagyon jól tudtam hasznosítani, amikor a home office-ra történő átállás miatt úgy éreztem, nem mennek jól a dolgaim, elborítanak a feladatok. Elővettem a munkafüzetet és az alapelvek, gyakorlatok alapján kialakítottam egy sokkal hatékonyabb működést.” „Akár napi 5-6 órát is mással fogok ezután tölteni, mert a prioritások nagyon tisztává váltak a képzés alapján.” „Ha nem is lesz több időm, de az biztos, hogy az alapelvek alkalmazásával kevésbé lesznek stresszesek a mindennapok számomra.” „Az alapelveket és eszközöket nem csak alkalmazni fogom, hanem a kollégáimat arra ösztönzöm majd, hogy megismerjék és alkalmazzák ezeket, hogy közösen még nagyobb eredményességet hozzuk ki magunkból.” “Egy nagyon fontos területhez, az időgazdálkodáshoz és delegáláshoz adott fókuszált iránymutatást és megerősítést.”
Improvers Group – N.E.W.S.™ kizárólagos magyarországi képviselője

A  N.E.W.S.® Magyarország 2013-ban alakult meg az ImproversGroup negyedik tagjaként. A coaching alapú szervezeti kultúra kiépítésével már 40 országban segítik a gyorsan változó, kiszámíthatatlan üzleti világban tevékenykedő vállalatokat. Bővebb információ: https://www.newsnavigation.com

Lépj velünk kapcsolatba!

További információkért, ajánlatért írjon nekünk az info@improversgroup.hu e-mail címre.