N.E.W.S.® Mission Possible™ nyílt képzés

Eredményesnek lenni egy figyelemelterelő világban

N.E.W.S.® Nyugat program
Szeretne naponta akár 2-3 órát megtakarítani és eredményesebbé válni, valamint a túlterheltségből eredő stressz szintjét lecsökkenteni?

Figyelemelterelő világban élünk, melyben mindannyiunkat megszakítások százai érnek minden nap; e-mailek, üzenetek, telefonhívások, kérdések, problémák stb. Végtelen változással és az információtúlterheltséggel állunk szemben. Próbáljuk megtervezni a hetünket, napunkat, de a forgószél elsodor minket és nem tudjuk megvalósítani a terveinket. Ezért aztán dolgozunk korán reggel is, késő este is és hétvégén is; a munka a magánéletünk rovására megy és egyre stresszesebbek leszünk.

Az emberek állandóan elfoglaltak. Ez a világ nagyon nehézzé teszi, hogy tervezzünk, fókuszáljunk és a saját dolgainkkal foglalkozzunk. Ezért aztán sokan fel is adják a tervezést, mert úgy érzik, nincs hatalmuk az események alakulása felett, és egyszerűen csak hagyják, hogy elteljen a napjuk, melynek a végén frusztráltan konstatálják, hogy nem értek el eredményt, nem tudták befejezni feladataikat.

Ugyanez igaz akkor is – sőt még fokozottabban is -, ha otthoni közegben, home office-ban dolgozunk a megváltozott körülmények miatt.

A Mission Possible™ egy nagyon gyakorlatias, egynapos tréning program vezetőknek, melyet két online, csoportos coaching alkalom követ. A program bármilyen szintű vezető számára hasznos, úgy lett felépítve, hogy segítsen megtakarítani akár napi 2-3 órát is, és ezáltal eredményesebbé válni.

A program kimondottan jól illeszkedik a mai mozgalmas, modern munkahelyekhez, és az azokra jellemző aktuális kihívásokhoz.

A program a következő alapelvekre épül, és ezeket alakítjuk át könnyen alkalmazható készségekké és eszközökké:

  • Fókuszálj a kritikus hatású dolgokra, különben szétszórttá válsz!
  • Tervezd meg a 20/80 tevékenységeidet, ne legyél csak úgy „hűűű, de elfoglalt”!
  • Te irányítsd a napod; ne hagyd, hogy a napi események irányítsanak téged!
  • Határozd meg a saját működési mintád; ne légy az általánosságok rabja!
  • Szelektálj; ne vessz el a dolgok között!
  • Delegálj eredményesen, vagy mindent magadnak kell megcsinálnod!

Minden alapelvhez eszközök, készségek, gyakorlatok és bevált, jó gyakorlatok tartoznak.

A program során minden résztvevő összeállítja a saját, testre szabott akciótervét, melyet azonnal elkezdhet beépíteni a mindennapjaiba.

A változást, a beépülést és a további testre szabást két online, csoportos coaching ülés támogatja (opcionális).

A programon résztvevők a coaching üléseket követően nagyon jelentős sikerekről számoltak be az eszközök és készségek használata terén, valamint arról, hogy sokkal jobban kézben tartják az idejüket, eredményesebbekké váltak, és ez a lelki állapotukra is kedvező hatást gyakorolt.

Az online, csoportos coaching alkalmakon túl egyéni ülésekkel is támogatható az eszközök, készségek implementálása, a saját testre szabott eszköztár használata, ezáltal az eredményesség fokozása.

 


Mission Possible™ Nyílt képzés:
Időpont

2023. április 17. 8:30-17:00

Helyszín

ImproversGroup Irodaház – 1124 Budapest, Németvölgyi út 64.

Díj 110.000,- Ft + ÁFA
Egyéni coaching lehetőség 60.000,- Ft + ÁFA / alkalom

A képzési díj tartalmazza a tréninget, a résztvevői csomagot*, valamint egy online kiscsoportos utánkövető coaching alkalmat is. A programon való részvétel során a szünetekben frissítőket és hideg ebédet biztosít a szervező.

*Résztvevői csomag: 90 oldalas, a nemzetközi licence részét képző munkafüzet, mely támogatja a tréning folyamatát, alátámasztja az elméletet, és biztosítja a know-how tartósságát, és a folyamat ismételhetőségét,  későbbi adaptálhatóságát.

A képzés minimum 6 résztvevővel indul.

 

Improvers Group – N.E.W.S.™ kizárólagos magyarországi képviselője

 


 
Tréner:   

Hering Ilona
közgazdász, szervezetfejlesztési tanácsadó, certifikált N.E.W.S. tréner

Szervezetfejlesztési tanácsadó, tréner.Pénzügy szakos közgazda. A Magyar Nemzeti Bankban makroelemzőként dolgozott évekig, majd érdeklődése a kommunikációs és a HR terület felé fordította. Több, mint 10 éven keresztül dolgozott ügyviteli és HR vezetőként a verseny- majd nonprofit szférában, ahol Európai Uniós projekteket is menedzselt.

 

A  N.E.W.S.® Magyarország 2013-ban alakult meg az ImproversGroup negyedik tagjaként. A coaching alapú szervezeti kultúra kiépítésével már 40 országban segítik a gyorsan változó, kiszámíthatatlan üzleti világban tevékenykedő vállalatokat. Bővebb információ: https://www.newsnavigation.com