Stratégiai transzformációk nemzetközi és hazai tapasztalatai címmel tartottunk előadást

Márciusban 100 perces Zoom rendezvényt tartottunk HR és felső vezetőknek. Az előadásról készült Zoom felvétel már YouTube csatornánkon is elérhető, összefoglalónkban alább található linken keresztül utólag is visszanézhető.

Vajon igaz-e a szervezetfejlesztésben is a 80/20-as Pareto törvény?

Minden felsővezető tudja, hogy kell egy „shared” stratégia, azt le kell bontani, ki kell építeni a megvalósítást, és ehhez kell egy olyan kultúra is, amely „nem eszi meg ezt a stratégiát reggelire”. Amennyiben ki tudunk építeni egy innovatív, együttműködő, támogató vállalati kultúrát, és ebben az eltervezett stratégiák megvalósulnak, akkor bizonyára 80%-ban el is érjük a kitűzött szervezetfejlesztési céljainkat. De ez a valóságban korántsem ennyire egyszerű…

Több mint 30 éves nemzetközi kutatások alapján kifejlesztett, számtalan országban működő leadership és szervezetfejlesztési best practice megoldások és folyamatok implementálásával fejlesztünk szervezeteket. A stratégiai változásokban elért – főleg hazai – tapasztalatokat világszerte ismert és alkalmazott módszertanon keresztül mutattuk be.


Stratégiai transzformációk
nemzetközi és hazai tapasztalatai

A N.E.W.S.® modellen alapuló vállalatfejlesztési megoldásokat több mint 40 ország több mint 2500 szervezete alkalmazza, beleértve több „Fortune 100”-as vállalatot. A N.E.W.S.® programok célja az állandóan, gyorsan változó üzleti világban a legtöbb belső potenciált mozgósítani a szervezeti célok eléréséhez.

További információ a N.E.W.S.® navigációs modellről: https://newsnavigation.com/home