Kulturális transzformációk nemzetközi és hazai tapasztalatai című előadásunkról

Április 5. napján került megrendezésre 100 perces, HR és felső vezetők részére összeállított Zoom előadásunk a márciusban bemutatott Stratégiai transzformációk című előadásunk folytatásaként. Az előadásról készült Zoom felvétel már YouTube csatornánkon is elérhető, összefoglalónkban alább található linken keresztül utólag is visszanézhető.

Vajon miért vall kudarcot a vállalatok 70%-a
szervezetfejlesztési és változási törekvéseiben?

Minden felsővezető tudja, hogy kell egy „shared” stratégia, azt le kell bontani, ki kell építeni a megvalósítást, és ehhez kell egy olyan kultúra is, amely „nem eszi meg ezt a stratégiát reggelire”. Amennyiben ki tudunk építeni egy innovatív, együttműködő, támogató vállalati kultúrát, és ebben az eltervezett stratégiák megvalósulnak, akkor bizonyára nagy eséllyel el is érjük a kitűzött szervezetfejlesztési céljainkat. De ez a valóságban korántsem ennyire egyszerű…

Több mint 30 éves nemzetközi kutatások alapján kifejlesztett, számtalan országban működő leadership és szervezetfejlesztési best practice megoldások és folyamatok implementálásával fejlesztünk szervezeteket. A kultúrafejlesztési változásokban elért – főleg hazai – tapasztalatokat világszerte ismert és alkalmazott módszertanon keresztül mutattuk be.

Kulturális transzformációk
nemzetközi és hazai tapasztalatai

Az Arbinger Institute programjai 45 évnyi, az Oxford, Harvard és Yale egyetemekkel közösen végzett kutatáson alapulnak, és a szemléletmódra hatva, különleges módszerek alkalmazásával fejlesztenek egyéneket, csapatokat és szervezeteket, hogy egy kezdeti egyénközpontú, gyakran védekezésre épülő szemléletmódot képesek legyenek egy eredményközpontú, felelősségvállaló, magas bizalmi szinttel rendelkező, támogató és együttműködő kultúrává alakítani.

További információ az Arbinger módszerről: www.arbinger.hu