N.E.W.S.® “Vezető mint csapatnavigátor” (MAT) nyílt képzés

A vezetőktől napjainkban már nem csupán azt várják el, hogy elvégezzék feladataikat, működtessék csapatukat, hanem hogy vezessék munkatársaikat, megfelelő hatáskört és motivációt nyújtsanak számukra, együttműködjenek velük, a hozzájuk tartozó csapatok sikeres szellemi vezetői legyenek. Csapatvezetők sokszor láthatóan meginognak a túl sok változás nyomása alatt.

Kinek ajánljuk képzésünket?

A „MAT” programunkat azoknak a vezetőknek ajánljuk, akik csapatuk tényleges vezetőivé akarnak válni: kialakítani egy bevonó vezetői stílust, ahol a csapatvezető elkötelezetté teszi a csapat tagjait, ahol a hangsúly a csapatok aktivitására és végrehajtására helyeződik. Akiknek irányítaniuk kell a csapatukat, és következő területeken néznek szembe kihívásokkal: alacsony motivációs szint a csapat egészében – bizonytalan jövőkép – alacsony hatékonyság végrehajtás tekintetében – fókuszvesztés – priorizálási nehézségek.

A programnak szervezeti kultúra alakító hatása van, ezért magas a beépülése és megtérülése.

Mit nyújt a 2 napos tréning program?

A program során a résztvevő vezetők elsajátítják a „bevonó” csapatvezetési stílust, amely elengedhetetlenül fontos a mai tudásalapú iparágakban.

A résztvevők megtanulják a bevonó vezetői eszközökkel stratégiai célokat lebontani, csapat jövőképét kialakítani, a saját terület/csapat céljait összehangolni a társaság stratégiai fókuszával.

Meghatározzák saját vezetett területük irányait és célkitűzéseit. 

Megtanulják a területük értékrendjének összehangolását a vállalat értékprioritásaival.

Hozzásegíti a vezetőket ahhoz, hogy az egész csapat elköteleződését megerősítsék a közösen megállapított értékek tekintetében. 

Fejlesztik a csapaton belüli együttműködést.

Segítséget nyújt a vezetőknek motiválni és nagyobb elköteleződést kialakítani.

A tréningen résztvevő vezetők eszközöket kapnak:

  • csapatuk aktiválásához és a kellő motiváció megteremtéséhez,
  • a csapaton belüli konfliktusok megoldásához,
  • az agilis vezetői gondolkodásmód fejlesztéséhez,
  • csapatuk megrekedt állapotokon való átlendítéséhez.

Megtanulják, hogyan lehet feltárni és áttörni a csapat teljesítményét limitáló gátakat, visszatartó erőket, hiedelmeket.  


A képzés kiterjed a napjainkban elvárt coaching szemléletű vezetői kompetenciák fejlesztésére is.
Megtanítja a vezetőket a bevonó csapat meetingek vezetésére, a viták kezelésére, az érdekérvényesítés helyes arányára.


A N.E.W.S.® egyéb vezetőfejlesztési módszereiről bővebben itt olvashat.

A MAT – Manager as Team Navigator™ képzés részletei

MAT – Manager as Team Navigator™ 
Időpont2023.11.29-30., 9:00-17:00
Helyszín1124 Budapest, Németvölgyi út 64.
Díj 150 000 Ft+27% ÁFA*
Opcionális:
2 alkalom online csoportos coaching
50.000,- Ft+27% ÁFA

 *A képzési díj tartalmazza a tréninget, résztvevői csomagot, valamint egy szendvicsebédet.

A képzés minimum 6 résztvevővel indul.


A képzés trénere:

Hering Ilona
közgazdász, szervezetfejlesztési tanácsadó, certifikált N.E.W.S. tréner

Szervezetfejlesztési tanácsadó, tréner. Pénzügy szakos közgazda. A Magyar Nemzeti Bankban makroelemzőként dolgozott évekig, majd érdeklődése a kommunikációs és a HR terület felé fordította. Több, mint 10 éven keresztül dolgozott ügyviteli és HR vezetőként a verseny- majd nonprofit szférában, ahol Európai Uniós projekteket is menedzselt.

Az Improvers Groupról röviden

Az Improvers Group 30 éves múltra tekint vissza, jelenleg a három legnagyobb szervezetfejlesztő cég között jegyzik a piacon. Missziója a kezdetektől mit sem változott: a világ legjobb tudásanyagát nyújtani azoknak a szervezeteknek, amelyek a globális versenyben is az élen szeretnének maradni. Eddig több mint 50 értékes nemzetközi licence vált elérhetővé az Improvers Group munkája révén.

A cégcsoport tagjai többek között olyan márkák, mint a Sämling, a  FranklinCovey, a N.E.W.S.® Magyarország és az Arbinger Intézet. Tanácsadó gárdájának szaktudása, több évtizedes tapasztalata egyedülálló. Referenciái megtekinthetőek itt.