Megtérülő befektetés a vállalati kultúra fejlesztése?

A Shea Homes építőipari vállalat úgy gondolta igen. A vállalat összes dolgozója részt vett a világhírű 7 szokás tréningen  . De a vállalat ezzel még nem elégedett meg, a kiképzett 250 belső tréner segítségével a teljes alvállalkozói gárdát is kiképezték. Az eredmények megdöbbentőek és nagyon profitábilisak. Az épített zéró hibás házak aránya 13%-ról egészen megdöbbentő mértékben, 90%-ra növekedett. A videó bemutatja az amerikai Shea Homes építőipari vállalatot, amely a hét szokás bevezetése révén ért el sikereket.

A 7  szokás a világ első számú személyes eredményességet fejlesztő programjaként ismert, A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása® könyv Magyarországon is siker. Szemléletformáló új, 4.0 program verziója ötvözi az eredményesség örök érvényű alapelveit a modern technika és gyakorlat vívmányaival.


Lehetünk bármily kompetensek, nem fogunk tudni fenntartható sikert elérni, ha nem vagyunk képesek önmagunk eredményes vezetésére, mások megnyerésére és lelkesítésére, illetve saját tudásunk és képességeink folyamatos fejlesztésére és megújítására – ezek a személyes, csapat- és szervezeti szintű eredményesség alapfeltételei.

A képzés teljes leírását itt találja meg: A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása

További nemzetközi vezető képzéseket ide kattintva találhat!


Ha szeretne még több érdekes cikket és személyre szóló ajánlatokat kapni, akkor iratkozzon fel hírlevelünkre is!