Stratégiai Navigálás a gyorsan változó környezetben

Kiszámítható eredmények kiszámíthatatlan időkben

100 perces díjmentes online előadás
Learning Experience online lehetőség a nemzetközi N.E.W.S.® Iránytű™ alapján.
Főleg felső- és HR vezetőknek javasoljuk.

Az előadás során bepillantást kapnak a résztvevők a stratégia alkotás és végrehajtás rendszerének fejlesztési lehetőségeibe. 

A vezetők hatalmas, kihívása vállalatuk, szervezetük új terveinek elkészítése. Ezt sokan olyan helyzetben kezdték el, amikor dolgozóik néha csak virtuálisan voltak elérhetők. A legnagyobb kihívás év elején a stratégia lebontása, összehangolása és a végrehajtás kiépítése.

Még a jó stratégiával rendelkezőknél is gyakran a stratégia végrehajtás a gyenge láncszem, sokszor hiányzik a felelősségvállalás, nem megfelelőek a KPI mutatók, a dolgozók 21%-a motivált csak (Gallup kutatás 2017).

Nem véletlen, hogy azok a vállalatok lesznek sikeresek, akik nem csak jó stratégiát készítenek, hanem képesek ezt lebontani, összehangolni és rendszer tudnak kiépíteni a fegyelmezett megvalósításra.


Az ELŐADÁS TÉMAKÖREI:
  • Navigáció 1. lépése: a jelen helyzet feltérképezése
  • Navigáció 2. lépése: a trendek elemzése. Négy trend, amelyet nem lehet figyelmen kívül hagyni.
  • Navigáció 3. lépése: A nemzetközi N.E.W.S.® Iránytű™ bemutatása és működtetése
  • Magyarországi tapasztalatok, 20 000 dolgozóval folytatott Diagnózis felmérések alapján
  • Stratégiai Navigáció kiépítése nemzetközileg használt módszertanok alapján:
    • Szervezeti Navigáció kiépítése a teljes szervezetben
    • Középvezetők felkészítése a hatékony csapatműködésre
    • Vállalati stratégia-végrehajtás rendszerének megteremtése
  • Kérdések és válaszok

Nézze meg elsőszámú vezetők véleményét!


   
IDŐPONT  megegyezés alapján
HELYSZÍN online, Zoom alkalmazáson keresztül

A részvétel online és díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Egy vállalattól többen is részt vehetnek rajta. Az előadás nagyon gyakorlatias és azonnali segítséget ad a stratégia kialakításához.

 


oktató: Ecsédi István

Rövid bemutatkozás: 

Az ImproversGroup és ezen belül a Sämling, FranklinCovey, N.E.W.S.® és Arbinger magyarországi alapítója, fő tulajdonosa, és tanácsadója. Tanácsadói tevékenysége kiterjed a stratégiai menedzsmentre, vezetési kultúrafejlesztésre és az OD tanácsadás területére. Tanulmányokat folytatott az Egyesült Államokban, dolgozott és képzéseken vett részt Nagy-Britanniában és Portugáliában. Munkája mellett a Joint Venture Szövetség oktatási tanácsadója, CHAMP-tanácsadó, és az Amerikai Menedzsment Intézet tagja is volt, valamint 3 évig elnöke a Tréning Kerekasztalnak. Az EFQM Magyarországi szervezete 2018- ban beválasztotta a Kiválósági Nagykövetek közé.


Amennyiben a betekintő program felkeltette az érdeklődését, kérjük jelezze igényét az info@improversgroup.hu e-mail címen, ezt követően kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot az időpont egyeztetése érdekében!


Mélyebb bepillantás a nemzetközi szervezetfejlesztési megoldásokba:


A  N.E.W.S.® Magyarország 2013-ban alakult meg az ImproversGroup negyedik tagjaként. A coaching alapú szervezeti kultúra kiépítésével már 40 országban segítik a gyorsan változó, kiszámíthatatlan üzleti világban tevékenykedő vállalatokat. Bővebb információ: https://www.newsnavigation.com