Vezetői kiválóság a gyorsan változó környezetben

90 perces díjmentes online előadás- Learning Experience online lehetőség a nemzetközi N.E.W.S.® Iránytű™ alapján.

Az előadás során bepillantást kapnak a résztvevők az online szervezetfejlesztés lehetőségeibe.

Sok vállalatnál tapasztaljuk azt, hogy míg a felsővezetők megfeszítetten dolgoznak, ennek ellenére a szervezet nagy részében jelentős a tanácstalanság. Ebben a helyzetben valójában nehéz meghatározni: mitől lesz egy vezető jó vezető? Ez pedig a válság elmúlása után is jelentősen fogja befolyásolni a dolgozók megítélését vezetőikről, és a vállalattal szembeni lojalitásukra is kihat az újraindításkor.

A megfelelő vezetői szerepek kialakításához fejlesztették ki ezt a nemzetközi alapokra épülő díjmentes előadást, amit szeretnénk felajánlani a vállalatok vezetőinek is, azért, hogy ebben a válsághelyzetben képesek legyenek összetartani és motiválni csapataikat.

A KÉPZÉS TÉMAKÖREI:

  • VUCA világ és virtuális vezető
  • Vezetői példaképeink, a jó vezetők ismérvei
  • A nemzetközi N.E.W.S.® Iránytű™ bemutatása.
  • Milyen az én vezetési munkám? Mire kellene jobban fókuszálnom? Önvizsgálat.
  • Milyen kihívásokkal kell szembenézni vezetőként, a válság idején?
  • A nemzetközi N.E.W.S.® Iránytű™ analógiája alapján mik a legfontosabb feladatai és szerepei ma egy vezetőnek?
  • N.E.W.S.® Iránytű™ tanulságai válságos időben

IDŐPONT   október 02.  14:00-15:30
HELYSZÍN online, Zoom alkalmazáson keresztül


A részvétel online és díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Egy vállalattól többen is részt vehetnek rajta. Az előadás nagyon gyakorlatias és azonnali segítséget ad a stratégiai vezetői munka kialakításához az olyan válságos időkben, amilyenekben jelenleg vagyunk.

Mélyebb bepillantás a nemzetközi szervezetfejlesztési megoldásokba: http://improversgroup.hu/fejlesztesi-teruleteink/strategiai-navigacio-es-vegrehajtas-kiepitese/


A  N.E.W.S.® Magyarország 2013-ban alakult meg az ImproversGroup negyedik tagjaként. A coaching alapú szervezeti kultúra kiépítésével már 40 országban segítik a gyorsan változó, kiszámíthatatlan üzleti világban tevékenykedő vállalatokat. Bővebb információ: https://www.newsnavigation.com


oktató: Ecsédi István

Rövid bemutatkozás: 

Az ImproversGroup és ezen belül a Sämling, FranklinCovey, N.E.W.S.® és Arbinger magyarországi alapítója, fő tulajdonosa, és tanácsadója. Tanácsadói tevékenysége kiterjed a stratégiai menedzsmentre, vezetési kultúrafejlesztésre és az OD tanácsadás területére. Tanulmányokat folytatott az Egyesült Államokban, dolgozott és képzéseken vett részt Nagy-Britanniában és Portugáliában. Munkája mellett a Joint Venture Szövetség oktatási tanácsadója, CHAMP-tanácsadó, és az Amerikai Menedzsment Intézet tagja is volt, valamint 3 évig elnöke a Tréning Kerekasztalnak. Az EFQM Magyarországi szervezete 2018- ban beválasztotta a Kiválósági Nagykövetek közé.


Jelentkezés

Felhívjuk figyelmét, hogy az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása kötelező az űrlap elküldéséhez. Kérjük, ha mégsem tudna jönni, akkor e-mailben mondja le részvételi szándékát ügyfél-kapcsolattartójánál, vagy az info@improversgroup.hu e-mail címen. Kérdés esetén hívja a +3620/327-4046 telefonszámot.

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

Adatvédelmi nyilatkozat elfogadása*.