Szervezetfejlesztési tanácsadóink, trénereink

Az alábbiakban megismerheti az agilis kultúraépítést támogató csapatunk szervezetfejlesztési tanácsadóinak rövid szakmai bemutatkozását. Kérdés esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot illetékes kapcsolattartójával vagy kollégáinkkal központi elérhetőségeinken!

info@improversgroup.hu
+36 20 327 4046


Dr. Galgóczi Gábor – gabor.galgoczi@newscoaching.hu

Szervezetfejlesztési tanácsadó, coach, tréner. Jogi diplomáját a Szeged Tudományegyetemen szerezte, ahol jelenleg óraadó tanár. 10 évig dolgozott oktatásvezetőként, majd 6 évig HR vezetőként nemzetközi cégeknél. Több éves tapasztalattal rendelkezikbszervezetfejlesztés, vezetőfejlesztés, HR tanácsadás, üzletfejlesztés, vállalati mentoring területén. Fő érdeklődési iránya a vezetők fejlesztése. Az egyéni fejlesztési folyamatok során fontos célja a megoldás központú szemléletmód kialakulásának támogatása.


Hering Ilona – ilona.hering@improversgroup.hu

Szervezetfejlesztési tanácsadó, tréner. Pénzügy szakos közgazda. A Magyar Nemzeti Bankban makroelemzőként dolgozott évekig, majd érdeklődése a kommunikációs és a HR terület felé fordította. Több, mint 10 éven keresztül dolgozott ügyviteli és HR vezetőként a verseny- majd nonprofit szférában, ahol Európai Uniós projekteket is menedzselt. Az önfejlesztés, csoportdinamika, egyének-csapatok együttműködési készségének fejlesztése – mint a vállalati hatékony működést meghatározó értékek – kerültek egyre inkább érdeklődésének középpontjába, így időközben elvégezte a KRE pszichológia BA szakát. A vállalati tapasztalatait felhasználva 2016 óta foglalkozik tanácsadói oldalról szervezetfejlesztéssel.


Kocsis Dóradora.kocsis@newscoaching.hu

Szervezetfejlesztési tanácsadó, tréner, coach. Matematika-francia szakos tanári diplomáját az ELTE-n szerezte, majd elvégezte a Pénzügyi és Számviteli Főiskolát, ahol 4 évig óraadó is volt. Ezt követően egy telekommunikációs nagyvállalatnál töltött 5 évet, csoportvezetői pozícióban, értékesítés támogatás területen. Ezután 7 évig magánszemélyekkel dolgozott trénerként és tanácsadóként, és kifejlesztett egy saját, coaching alapú módszertant is. Ma már elsősorban vállalatokat és vezetőiket segíti, hogy leküzdjék akadályaikat, kihozzák a bennük rejlő potenciált, és hatékonyan működjenek együtt egy közös cél és küldetés megvalósításában. 2017. óta pszichológia szakos hallgató.


Maczkó-Dörnyei Nóra nora.maczko@improversgroup.hu

Szervezetfejlesztési tanácsadó, tréner, coach. A Veszprémi Egyetemen, majd a győri SZIF-en diplomázott, okleveles közgazdász. 12 éven át multinacionális közegben, a bankszektorban dolgozott, KKV illetve nagyvállalati referens, belső vállalati coach, mentor szerepkörökben. Egy munkaerőpiaci szolgáltatásokat nyújtó civil szervezetnél projektmunkatársként szerzett további munkatapasztalatokat. Szakterülete a vállalati mentoring, a vezetői és munkavállalói kompetencia-,  érzelmi intelligencia-fejlesztés. Elhivatott egyfajta vezetői paradigmaváltás terjesztésében: szerinte a mai generációs különbségek és a munkaerőpiaci kihívások új típusú vezetői kultúrát igényelnek, melyhez elengedhetetlen a vezetők önreflexiója, tudatos önfejlesztő képessége, magas szintű érzelmi intelligenciája és a nice leadership koncepciója.


 Mezei Gyöngyigyongyi.mezei@newscoaching.hu

Szervezetfejlesztési tanácsadó, tréner. Szakmai célja szervezeteket és egyéneket támogatni azon törekvéseikben, hogy fejlesztési folyamataik során jelentős változásokat érjenek el, és ezáltal megvalósítsák vágyott céljaikat. 20 évvel ezelőtt kezdte el tréneri tevékenységét (készség- és önfejlesztő tréningek, szervezetállítás csoportok), melyből származó tapasztalata vezetett el a szervezetfejlesztéshez. A mentálhigiénikus oklevél megszerzése után egyének fejlesztésével is foglalkozni kezdett, később kiegészítve tudását coaching és NLP technikákkal. Korábban alkalmazotti viszonyban értékesítési vezetőként dolgozott, mely HR és marketing tevékenységet is felölelt.


Tanner Anett Paulaanett.tanner@improversgroup.hu

Szervezetfejlesztési tanácsadó, coach, tréner. Végzettségét tekintve közgazdász, emberi erőforrás tanácsadó, valamint life- és business coach. Korábban több mint 15 évig magyar vállalatok vezetőjeként tanácsadási, IT, logisztikai és vendéglátóipari szektorokban dolgozott, operatív, gazdasági és humán területeken. Emellett gazdasági főiskolákon óraadóként gyakorlatorientált pénzügyi menedzsment ismereteket oktatott. Egy coaching folyamat eredményeként fogalmazta meg, hogy „jobban szereti az embereket, mint a számokat”, majd sokrétű tapasztalatát és tudását hasznosítva cégek és vezetők fejlesztésére helyezte át fókuszát. Emellett coachok, trénerek módszertani továbbképzésében, valamint egy ICF akkreditált ACSTH coach képzésben trénerként is vesz részt.