Szervezetfejlesztési tanácsadóink, trénereink

Az alábbiakban megismerheti az agilis kultúraépítést támogató csapatunk szervezetfejlesztési tanácsadóinak rövid szakmai bemutatkozását. Kérdés esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot illetékes kapcsolattartójával vagy kollégáinkkal központi elérhetőségeinken!

info@improversgroup.hu
+36 20 327 4046


Ecsédi István – istvan.ecsedi@improversgroup.hu

Tulajdonos, szervezetfejlesztési tanácsadó, tréner. Az ImproversGroup és ezen belül a Sämling, FranklinCovey, N.E.W.S. és Arbinger magyarországi alapítója, fő tulajdonosa, és tanácsadója. Tanácsadói tevékenysége kiterjed a stratégiai menedzsmentre, vezetési kultúrafejlesztésre és az OD tanácsadás területére. Tanulmányokat folytatott az Egyesült Államokban, dolgozott és képzéseken vett részt Nagy-Britanniában és Portugáliában. Munkája mellett a Joint Venture Szövetség oktatási tanácsadója, CHAMP-tanácsadó, és az Amerikai Menedzsment Intézet tagja is volt, valamint 3 évig elnöke a Tréning Kerekasztalnak. Az EFQM Magyarországi szervezete 2018- ban beválasztotta a Kiválósági Nagykövetek közé.


Galgóczi Gábor dr. – gabor.galgoczi@improversgroup.hu

Szervezetfejlesztési tanácsadó, coach, tréner. Jogi diplomáját a Szeged Tudományegyetemen szerezte, ahol jelenleg óraadó tanár. 10 évig dolgozott oktatásvezetőként, majd 6 évig HR vezetőként nemzetközi cégeknél. Több éves tapasztalattal rendelkezik szervezetfejlesztés, vezetőfejlesztés, HR tanácsadás, üzletfejlesztés, vállalati mentoring területén. Fő érdeklődési iránya a vezetők fejlesztése. Az egyéni fejlesztési folyamatok során fontos célja a megoldás központú szemléletmód kialakulásának támogatása.


Hering Ilonailona.hering@improversgroup.hu

Szervezetfejlesztési tanácsadó, tréner. Pénzügy szakos közgazda. A Magyar Nemzeti Bankban makroelemzőként dolgozott évekig, majd érdeklődése a kommunikációs és a HR terület felé fordította. Több, mint 10 éven keresztül dolgozott ügyviteli és HR vezetőként a verseny- majd nonprofit szférában, ahol Európai Uniós projekteket is menedzselt. Az önfejlesztés, csoportdinamika, egyének-csapatok együttműködési készségének fejlesztése – mint a vállalati hatékony működést meghatározó értékek – kerültek egyre inkább érdeklődésének középpontjába, így időközben elvégezte a KRE pszichológia BA szakát. A vállalati tapasztalatait felhasználva 2016 óta foglalkozik tanácsadói oldalról szervezetfejlesztéssel.


Jámbor Zoldán dr.  zoltan.jambor@improversgroup.hu

Szervezetfejlesztési tanácsadó, tréner.  Doktori fokozatát a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen, MBA végzettségét a London Business School-on szerezte. Egyéves ösztöndíjjal üzleti tanulmányokat végzett a Minnesotai Állami Egyetemen. Két évtizedes nemzetközi nagyvállalati felsővezető tapasztalattal rendelkezik, államigazgatásban, brit, amerikai és német cégeknél. Huzamosabb ideig élt és dolgozott Németországban globális HR vezetőként. A gyakorlati megoldások érdeklik, úgy, hogy az erőfeszítések pénzügyi megtérülése mérhető legyen. Ennek érdekében könnyedén lépi át a megszokott kereteket, hív másokat újszerű gondolkodásra. Különös érdeklődési területe az emberi közösségek működési titkának feltárása. Ehhez gyakran hív segítségül történelmi párhuzamokat.


Kocsis Dóradora.kocsis@improversgroup.hu

Szervezetfejlesztési tanácsadó, tréner, coach. Matematika-francia szakos tanári diplomáját az ELTE-n szerezte, majd elvégezte a Pénzügyi és Számviteli Főiskolát, ahol 4 évig óraadó is volt. Ezt követően egy telekommunikációs nagyvállalatnál töltött 5 évet, csoportvezetői pozícióban, értékesítés támogatás területen. Ezután 7 évig magánszemélyekkel dolgozott trénerként és tanácsadóként, és kifejlesztett egy saját, coaching alapú módszertant is. Ma már elsősorban vállalatokat és vezetőiket segíti, hogy leküzdjék akadályaikat, kihozzák a bennük rejlő potenciált, és hatékonyan működjenek együtt egy közös cél és küldetés megvalósításában. 2022-ben szerezte meg pszichológia mesterszakos diplomáját.


Maczkó-Dörnyei Nóra nora.maczko@improversgroup.hu

Szervezetfejlesztési tanácsadó, tréner, coach. A Veszprémi Egyetemen, majd a győri SZIF-en diplomázott, okleveles közgazdász. 12 éven át multinacionális közegben, a bankszektorban dolgozott, nagyvállalati illetve KKV referens, belső vállalati tréner, coach, mentor szerepkörökben. 4 éves cégvezetői múltja mellett egy munkaerőpiaci szolgáltatásokat nyújtó civil szervezetnél projektmunkatársként szerzett további munkatapasztalatokat. Szakterülete a vállalati mentoring, a vezetői és munkavállalói kompetencia-,  érzelmi intelligencia fejlesztés. Elhivatott egyfajta vezetői paradigmaváltás terjesztésében: szerinte a mai generációs különbségek és a munkaerőpiaci kihívások új típusú vezetői kultúrát igényelnek, melyhez elengedhetetlen a vezetők önreflexiója, tudatos önfejlesztő képessége, magas szintű EQ-ja, coaching szemlélete és a nice leadership koncepciója.


Tanner Anett Paulaanett.tanner@improversgroup.hu

Szervezetfejlesztési tanácsadó, coach, tréner, facilitátor. Végzettségét tekintve közgazdász, emberi erőforrás tanácsadó. Korábban közel 20 évig magyar vállalatok felsővezetőjeként tanácsadási, IT, logisztikai és szolgáltató szektorokban dolgozott, operatív, gazdasági és humán területeken. Emellett egyetemi közegben óraadóként gyakorlatorientált pénzügyi menedzsment ismereteket oktatott. Egy coaching folyamat eredményeként fogalmazta meg, hogy „jobban szereti az embereket, mint a számokat”. Azóta több hazai és nemzetközi képzésben vett részt és sokrétű tapasztalatát és tudását hasznosítva szervezetek és vezetők fejlesztésével foglalkozik. Emellett coachok, trénerek módszertani továbbképzésében, valamint egy ICF akkreditált ACSTH coach képzésben trénerként is részt vesz.


Török Krisztinakrisztina.torok@improversgroup.hu

Szervezetfejlesztési tanácsadó, tréner. Jogi szakokleveles közgazdász, mindkét diplomáját a Pécsi Tudományegyetemen szerezte. A bankszektorban vállalatfinanszírozási területen, később közel 20 évig kereskedelmi területen dolgozott, mint belső tréner, értékesítési vezető, illetve üzletfejlesztési tanácsadó. A versenyszektorban eltöltött évek során érdeklődése középpontjába egyre inkább az került, hogy hogyan, milyen eszközökkel lehet magas szintű vállalati kultúrát kialakítani úgy, hogy a középpontban mindig az ember maradjon. Vállalati tapasztalatait felhasználva 2018 óta foglalkozik szervezetfejlesztési tanácsadással.