N.E.W.S.® Executive Coaching

A modell erőssége a navigáció, amelynek kiindulópontját egy 360 fokos felmérés és ennek alapján készített – egyénre, csapatra és szervezetre kiterjedő – helyzetértékelés adja. Ezután következik az iránykijelölés, vagyis a célok meghatározása, melyhez vezető út az iránytű égtájain keresztüli navigációval valósul meg.

A 8-10 alkalomból álló folyamat egyedisége, hogy ötvözi a coaching, mentorálás, tanácsadás és szervezetfejlesztési módszereket.

További információkat a N.E.W.S.® Navigation honlapján talál.

Az alábbi oldalon  N.E.W.S.® Executive Coach kollégáink szakmai bemutatkozását is el olvashatja.

Mit takar a N.E.W.S.® Executive coaching?

Főként szervezeti vezetők számára kidolgozott, egyedi, strukturált és adaptálható személyes navigációs folyamat, mely hozzáadott értéket és jelentős hasznot teremthet a szervezet számára,

  • ha egy újonnan kinevezett felsővezető a beilleszkedés szakaszában van,
  • ha változások előtt állnak,
  • ha javítaniuk kell a teljesítményen,
  • ha segíteni kívánnak a felsővezetők karriertervezésében,
  • vagy éppen egy személyes fejlesztési terv keretében.

A szervezet felsővezetői számára testreszabott, strukturált, ugyanakkor rugalmasan személyre szabható, mérhető, célorientált, többdimenziós gyakorlati coaching csomag, mely transzparens, megismételhető, és egy egyértelmű, az érintett féllel közösen meghatározott roadmap-re alapszik.

A modell erőssége a navigáció, amelynek kiindulópontját egy 360 fokos felmérés és ennek alapján készített – egyénre, csapatra és szervezetre kiterjedő – helyzetértékelés adja. Ezután következik az iránykijelölés, vagyis a célok meghatározása, melyhez vezető út az iránytű égtájain keresztüli navigációval valósul meg. A 8-10 alkalomból álló folyamat egyedisége, hogy ötvözi a coaching, mentorálás, tanácsadás és szervezetfejlesztési módszereket.