Stratégiai Navigálás a gyorsan változó környezetben

120 perces díjmentes online előadás- Learning Experience online lehetőség a nemzetközi N.E.W.S.® Iránytű™ alapján. − Főleg felső- és HR vezetőknek javasoljuk.

Az előadás során bepillantást kapnak a résztvevők az online szervezetfejlesztés lehetőségeibe. 

Sok magyar és nemzetközi ügyfelünknél tapasztaljuk azt, hogy a felsővezetők elkezdtek gondolkodni az „újratervezésen”.

Feltételezhető, hogy a válságot gazdasági lassulás és utána kapacitás-túlterhelés is fogja követni. A vezetők következő hatalmas, de megkerülhetetlen kihívása lesz vállalatuk szervezetének működőképessé tétele. Ezt olyan helyzetben kell elkezdeniük, amikor dolgozóik alig, vagy csak virtuálisan érhetőek el. A hatékony helyes újrakezdés jelentős gyorsítóvá válhat a következő stratégiai időszakban.

A vállalatok legnagyobb kihívása a stratégia megvalósítása volt már a válság előtti időszakban is. Még a jó stratégiával rendelkezőknek is nehéz ezt a dolgozói szintekre lebontani, összehangolni, sokszor hiányzik a felelősségvállalás, nem megfelelő a stratégiai végrehajtás.

Azok a vállalatok lesznek sikeresek a jövőben, akik nem csak kilábalni tudnak a válságból, hanem egy azon túlmutató, agilis, bevonó és egyben hatékonyabb működési formát képesek kialakítani.


Az ELŐADÁS TÉMAKÖREI:
 • Vezetőként mi a legnagyobb kihívásod a következő időszakban
 • Navigáció 1. lépése: a jelen helyzet feltérképezése
 • Résztvevők gyakorlatának, tapasztalatainak megosztása Zoom szavazási platformon keresztül
 • Navigáció 2. lépése: a trendek elemzése. Négy trend, amelyet nem lehet figyelmen kívül hagyni.
 • Navigáció 3. lépése: A nemzetközi N.E.W.S.® Iránytű™ bemutatása és működtetése
 • Magyarországi tapasztalatok, 20 000 dolgozóval folytatott Diagnózis felmérések alapján
 • Stratégiai Navigáció kiépítése nemzetközileg használt módszertanok alapján:
  • Szervezeti Navigáció kiépítése a teljes szervezetben
  • Középvezetők felkészítése a hatékony csapatműködésre
  • Vállalati stratégia-végrehajtás rendszerének megteremtése
 • Kérdések és válaszok

IDŐPONT   október 09.15:00-17:00
HELYSZÍN online, Zoom alkalmazáson keresztül

A részvétel online és díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Egy vállalattól többen is részt vehetnek rajta. Az előadás nagyon gyakorlatias és azonnali segítséget ad a stratégia kialakításához az olyan válságos időkben, amilyenekben jelenleg vagyunk.

 

Mélyebb bepillantás a nemzetközi szervezetfejlesztési megoldásokba: http://improversgroup.hu/fejlesztesi-teruleteink/strategiai-navigacio-es-vegrehajtas-kiepitese/


A  N.E.W.S.® Magyarország 2013-ban alakult meg az ImproversGroup negyedik tagjaként. A coaching alapú szervezeti kultúra kiépítésével már 40 országban segítik a gyorsan változó, kiszámíthatatlan üzleti világban tevékenykedő vállalatokat. Bővebb információ: https://www.newsnavigation.com


oktató: Ecsédi István

Rövid bemutatkozás: 

Az ImproversGroup és ezen belül a Sämling, FranklinCovey, N.E.W.S.® és Arbinger magyarországi alapítója, fő tulajdonosa, és tanácsadója. Tanácsadói tevékenysége kiterjed a stratégiai menedzsmentre, vezetési kultúrafejlesztésre és az OD tanácsadás területére. Tanulmányokat folytatott az Egyesült Államokban, dolgozott és képzéseken vett részt Nagy-Britanniában és Portugáliában. Munkája mellett a Joint Venture Szövetség oktatási tanácsadója, CHAMP-tanácsadó, és az Amerikai Menedzsment Intézet tagja is volt, valamint 3 évig elnöke a Tréning Kerekasztalnak. Az EFQM Magyarországi szervezete 2018- ban beválasztotta a Kiválósági Nagykövetek közé.


Jelentkezés

Felhívjuk figyelmét, hogy az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása kötelező az űrlap elküldéséhez. Kérjük, ha mégsem tudna jönni, akkor e-mailben mondja le részvételi szándékát ügyfél-kapcsolattartójánál, vagy az info@improversgroup.hu e-mail címen. Kérdés esetén hívja a +3620/327-4046 telefonszámot.

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

Adatvédelmi nyilatkozat elfogadása*.