Többszörösen díjnyertes szervezet- és vezetőfejlesztési programjaink

Aviad Goz, a N.E.W.S. TM alapítója az iparági, vállalati igényeknek megfelelően eddig hét fő szervezet- és vezetőfejlesztési programot és megoldást dolgozott ki a N.E.W.S.TM Iránytű modellre alapozva. Ezeket a programokat most már világszerte több mint 30 országban használják.

Mára a N.E.W.S.® Coaching and Training valóban globális vállalat. Magyarországi kizárólagos licence partnerként már nálunk is elérhető valamennyi fejlesztési programja. Jelenleg világszerte több mint 1000 professzionális oktató, coach és facilitátor rendelkezik tanúsítvánnyal arra, hogy széles körű megoldásokat kínáljon és segítsen a kis start up vállalkozásoktól a KKV-ken át a nagyvállalatokig, vagy akár Fortune 100-as cégekig szervezeteknek, melyek változásokkal teli időkben navigálnak következő szervezeti életszakaszuk felé. Ezeken a vállalkozásokon keresztül Aviad küldetése az, hogy az egyéneket és csapatokat az evolúció és az áttörések felé vezesse fejlődésükben.

Büszkén valljuk, hogy díjnyertes programjaink világszerte segítik a vállalatokat céljaik elérésében


Aviad Goz a N.E.W.S. TM alapítója és vizionáriusa, valamint a Momentum Group alapítója és elnöke sok éven át azt figyelte meg, hogy az egyéneket és a szervezeteket is drasztikusan érinti a gyors globális változás, így egyre több útelágazással kell szembenézniük, ahol döntést kell hozniuk útjuk következő szakaszáról. Ez a felismerés adott lendületet Aviadnak ahhoz, hogy megálmodja és megalkossa a N.E.W.S. TM Iránytű modellt még 2003-ban. Kiterjedt kutatások és tanulmányok után megtervezte az egyedülálló, iránytűszerű struktúrát, hogy segítsen a vezetőknek megérteni azokat a korlátokat, melyek akadályozzák őket és szervezeteiket fejlődésük következő szakaszának elérésében.

Miután azonosították ezeket, a gyakorlati megoldások segíthetnek leküzdeni kihívásaikat, és új magasságok felé vezetni őket. Aviad négy fő okot azonosított, amely miatt egyének, csapatok és szervezetek elakadhatnak útjaik során:

  • nincs világos irányuk vagy jövőképük a jövőjüket illetően;
  • nincs motivációjuk és belső hajtóerejük;
  • gyenge tervezési és végrehajtási képességeik miatt akadnak el;
  • korlátozó hiedelmeik és félelmeik tartják őket.

Felismerve a N.E.W.S.TM Iránytű modellben rejlő óriási potenciált, Aviad az ipari vezetők coachaként és trénereként szerzett tapasztalatai során gyűjtött ismereteinek felhasználásával olyan testre szabott megoldásokat hozott létre, amelyek segítik a vezetők és szervezetek változásokban való navigálását a kihívásokkal teli időkben.

Ha szeretne további ismereteket szerezni a nemzetközi módszertanokkal kapcsolatban, akkor ajánljuk figyelmébe az alábbi elérhetőségeket:

Az N.E.W.S.TM Navigation honlapja

További hasznos információk Vállalatfejlesztés, Vezetőfejlesztés témában.