Sämling Vállalatfejlesztés

A jövő agilis vállalatait építjük!

“Agilis, magas hatékonyságú, emberközpontú kultúrát építünk
a jövő vállalati szervezetének megteremtésére.”

Vannak szervezetek, amelyeknek gyorsan változó környezetben kell működniük. Ez adódhat az iparágukból, a technológiájukból, de akár a növekedési sebességükből is. A gyors változás bizonytalanságot, félelmet okoz, és legtöbbször szétzilálja a szervezetet. Kiégést és motivációvesztést hoz a szervezet minden szintjén.

A jelenség nagymértékben akadályozza a szervezetben lévő potenciálok kiaknázását, és magát a fejlődési sebességet is. Ez azért is jelentős probléma, mert ezen szervezetek kulcsemberei legtöbb esetben Y,Z generációs, mobil, magasan kvalifikált, nehezen kötődő értelmiségiek. Megtartásuk rengeteg pénzbe kerül. A cél valójában nem az, hogy egy változásokat túlélni képes vállalatot hozzunk létre, hanem az, hogy a változásokat sikeresen kezelő, új típusú, agilis, proaktív, motiváló szervezetet építsünk fel.

A jövő új szervezeteinek egyre inkább olyan folyamatokra és egységekre van szükségük, amelyek képesek a gyorsan változó körülményeket aktívan, önállóan, eszkaláció nélkül is kezelni. Ehhez pedig olyan vállalati kultúrára van szükség, amelyik optimális hátteret és táptalajt biztosít az agilis működéshez.


A világban az utóbbi 20 évben több olyan új HR és OD módszertan jött létre, melyek használata ma már hozzátartozik a vezetők munkájához. Komplex szervezet- és kultúrafejlesztési folyamatokat menedzselünk, fejlesztési programjaink mindegyike nemzetközi licenc, melyekkel már több kontinensen, sok száz vállalat vezetőinek a fejlesztését tették lehetővé az agilis kultúra megteremtéséhez. A képzések több évtizedes nemzetközi kutatásokra épülnek és nemzetközi know-how-t tartalmaznak. Néhány programunkat nyílt képzésként is szervezzük, valamint több, rövid díjmentes képzési lehetőséget is hirdetünk.

 Folyamatosan frissülő ESEMÉNYNAPTÁRUNK tartalmazza
a soron következő nyílt tréningjeinket,
illetve online és díjmentes képzéseinket is.

Fejlesztési területeink


Szervezetfejlesztési tanácsadó csapatunk

A fenti képre kattintva megismerheti az agilis kultúraépítést támogató csapatunk szervezetfejlesztési tanácsadóinak rövid szakmai bemutatkozását. Kérdés esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot illetékes kapcsolattartójával vagy kollégáinkkal központi elérhetőségeinken!

info@improversgroup.hu
+36 20 327 4046