100 perces előadás: Hogyan hozható létre magas szintű kommunikáció, innováció és együttműködés?

100 perces előadás, 2022. június 2.

Az előadás a szemléletmód-változáshoz ad ismereteket. Az Arbinger Institute programjai 45 év pszichológiai kutatásain alapulnak.

Sok fejlesztési folyamat a viselkedés szintjén próbál hatást elérni. Ugyanakkor tetteinket, vagy akár azt, ahogy a céljainkat kitűzzük, mindig a szemléletmódunk vezérli – akkor is, ha erről tudatosak vagyunk, és akkor is, ha nem. Ha más eredményeket szeretnénk, mint eddig, akkor valóban nagyon fontos bizonyos tetteinket, működésünket, akár eljárásainkat és folyamatainkat is megváltoztatni. Ugyanakkor fejlesztési folyamatainkat úgy érdemes megtervezni, hogy a szemléletmód szintjével is foglalkozzunk, mert e nélkül a változtatási kísérleteink sokkal kevésbé – a McKinsey kutatásai szerint negyed annyira – lesznek sikeresek, vagy akár még vissza is rendeződnek.

Bővebb információ: http://arbinger.hu/

A 2022. június 2-i 100 perces előadásunkon Ecsédi István, az ImproversGroup és ezen belül a Sämling, FranklinCovey, N.E.W.S.® és Arbinger magyarországi alapítója, fő tulajdonosa és tanácsadója mesél a szemléletmód fontosságáról és arról, hogy segítheti az Arbinger Institute egyedülálló programja a hazai vállalatokat a kultúrafejlesztési törekvéseikben.

A 100 perces előadás felvételét* megtekintheti az alábbi képre vagy linkre kattintva:

*Szeretnénk jelezni, hogy az online szakmai előadásainkról készült videófelvételek nem stúdió minőségűek, a Zoom rendszeren keresztül, az élő közvetítés alatt kerültek rögzítésre.


Ezúton is köszönjük előadónk aktív közreműködését
és a résztvevők megtisztelő érdeklődését, visszajelzéseit!

Ha szeretne további ismereteket szerezni a bemutatott nemzetközi módszertanokkal kapcsolatban, akkor ajánljuk figyelmébe az alábbi elérhetőségeket:

Az Arbinger Intézet magyar honlapja

További hasznos információk Vállalatfejlesztés, Vezetőfejlesztés témában.