N.E.W.S.® Vezető mint Coach™ (MAC) nyílt képzés

Milyen vezetőkre van szüksége a vállalatoknak napjainkban ahhoz, hogy sikeresek, eredményesek, hatékonyak legyenek?
Emberközpontú, támogató
Felhatalmazó, jól delegáló
Az erőforrásokkal jól gazdálkodó
A változásokhoz alkalmazkodó
Stratégiai szemléletű

Az Improvers Group, mely a Book of Lists-ben az élen szerepel a tréning cégek között, olyan vezetőfejlesztő programokat tesz elérhetővé nyílt képzés formájában, melyek a 21. század sikeres vezetőinek szemléletét és eszköztárát adják át.

Ez a képzés felkészíti a vezetőket rövid és hatásos coaching beszélgetések vezetésére, az ehhez szükséges gondolkodásmód, készségek és eszközök elsajátításával. Így eredményesen tudják coacholni és fejleszteni beosztottjaikat a változó időkben, motiválni tudják az egyéneket, és jobb teljesítményre sarkallni őket.

A program alapja a N.E.W.S.® Iránytű, amely segítségével azonosítani lehet a munkatársak elakadását, nehézségét, illetve megtalálni az egyes helyzetekben, az adott probléma esetén alkalmazható eszközt, mellyel támogatni lehet a kollégát az elmozdulás, a megoldás irányába. A képzés végére a résztvevők elsajátítják a rövid, hatásos coaching szemléletű vezetői beszélgetés alapkészségeit, valamint összeállítják saját csapatuk tagjaira vonatkozó coaching tervüket, melyet a következő időszakban végrehajtanak az elsajátított eszközök használatával.

A MAC – Manager as Coach™-képzés bemutatója

A képzésről bővebben itt olvashat, a N.E.W.S.® módszereiről pedig itt.


N.E.W.S.® Vezető mint Coach™ képzés
Időpont 2024. május 30 – 31., 9:00–17:00
Helyszín

ImproversGroup Irodaház – 1124 Budapest, Németvölgyi út 64.

Díj  150 000 Ft+27% ÁFA*

 

 *A képzési díj tartalmazza a tréninget, résztvevői csomagot, valamint egy szendvicsebédet.

A képzés minimum 6 résztvevővel indul.


A képzés trénere:

Tanner Anett Paula
Szervezetfejlesztési tanácsadó, coach,  certifikált N.E.W.S. tréner

Végzettségét tekintve közgazdász, emberi erőforrás tanácsadó. Korábban közel 20 évig magyar vállalatok felsővezetőjeként tanácsadási, IT, logisztikai és szolgáltató szektorokban dolgozott, operatív, gazdasági és humán területeken. Emellett egyetemi közegben óraadóként gyakorlatorientált pénzügyi menedzsment ismereteket oktatott. Egy coaching folyamat eredményeként fogalmazta meg, hogy „jobban szereti az embereket, mint a számokat”. Azóta több hazai és nemzetközi képzésben vett részt és sokrétű tapasztalatát és tudását hasznosítva szervezetek és vezetők fejlesztésével foglalkozik. Emellett coachok, trénerek módszertani továbbképzésében, valamint egy ICF akkreditált ACSTH coach képzésben trénerként is részt vesz.

Az Improvers Groupról röviden

Az Improvers Group 30 éves múltra tekint vissza, jelenleg a három legnagyobb szervezetfejlesztő cég között jegyzik a piacon. Missziója a kezdetektől mit sem változott: a világ legjobb tudásanyagát nyújtani azoknak a szervezeteknek, amelyek a globális versenyben is az élen szeretnének maradni. Eddig több mint 50 értékes nemzetközi licence vált elérhetővé az Improvers Group munkája révén.

A cégcsoport tagjai többek között olyan márkák, mint a Sämling, a  FranklinCovey, a N.E.W.S.® Magyarország és az Arbinger Intézet. Tanácsadó gárdájának szaktudása, több évtizedes tapasztalata egyedülálló. Referenciái megtekinthetőek itt.