Nemzetközi Vállalatfejlesztési Diagnózis

100 perces szakmai előadás a nemzetközi vállalatfejlesztési diagnózisról.

Szervezetfejlesztési céljai elérése érdekében ismerjen meg egy megkerülhetetlen mérési eszközt!

  • Szeretné tudni mennyi a kiaknázatlan potenciál a szervezetében?
  • Fontos lenne mérni, hogy az Ön vállalatát mennyire érintik az új HR trendek, a quiet quitting, és a well-being jelenségek?
  • A tehetségek megtartása miatt szeretnék látni a mai munkakörnyezet változásának hatását a beosztottak elköteleződésére és a termelékenységre?
  • Szükséges lenne számokban látni a szervezetfejlesztés és vezetésfejlesztés egzakt irányát?
  • Felmerül a kérdés, hogy konkrétan hogyan is kellene vállalatának működnie, ha kiválóvá szeretnének válni?
  • Milyenek a magyar vállalatok a benchmark adatok alapján?

A fenti kérdésekre átfogó és részletes választ ad a Komplex Kiválóság Diagnózis.

A több évtizedre visszatekintő, nemzetközi tudományos és tapasztalati eredményekre épülő Komplex Kiválóság Diagnózist több ország nemzetközi szervezetfejlesztési szakemberei hozták létre sok éves munkával. Három fő vállalati kutatási területre épül: A kiváló vállalatok működésében fellelhető közös mintákat Jim Collins tette közzé, amelyek a hatékony szervezeti működés alapelvei. A Gallup Intézet létrehozta az elkötelezettségi felmérések nemzetközi viszonyítási alapját. Thomas kutatásai pedig a munkamotivátorokról döntő fontosságúak a hatékony vállalati motivációfejlesztés szempontjából.


Letölthető részletes leírás a diagnózisról angol nyelven:


A Komplex Kiválóság Diagnózis megmutatja, hogy a vizsgált szervezet mennyire tud a kiváló vállalatok gyakorlata szerint működni. Számos magyar vállalatot indított el az elmúlt 5 évben a stratégiai és kulturális transzformáció irányába.

A diagnózis szervezeti hatékonyságot feltáró eszköz-rendszere teljes összhangban van az EFQM alapelveivel, ezért lehetőséget nyújt az eredmények visszamérésére és ezáltal az EFQM minősítés alátámasztására. Hasonlóan igaz ez a Brit Kormány által 25 éve létrehozott nemzetközi minősítő szervezet, az Investors in People akkreditációjára is.


A szakmai bemutató díjmentes de regisztrációhoz kötött.

Időpontja: 2023. szeptember 07. 14.00 – 15.40

Helyszín: Online, Zoom platformon


Célunk ezzel az előadással, hogy Ön részletes képet kapjon erről az eszközről, és arról, hogy hogyan tudja támogatni vállalata fejlesztését.

Várjuk Önt és érdeklődő kollégáit, amennyiben tervezik mérni a vállalat működési hatékonyságát, a menedzsment fejlesztési területeit, a dolgozói elégedettséget, valamint a vállalati kultúrát!

Az eseménnyel kapcsolatos bővebb információért keressen minket:

Ecsédi István
Szakértő
+36209235405

Szabó Lili
Back Office vezető
+36203274046