Nemzetközi vállalatfejlesztési diagnózis

100 perces szakmai előadás és kerekasztal-beszélgetés a Vállalati Kiválóság Diagnózisról, mely egy komplex, nemzetközi vállalatfejlesztési mérési eszköz.

Szervezetfejlesztési céljai elérése érdekében ismerjen meg egy megkerülhetetlen mérési eszközt!

  • Szeretné tudni mennyi a kiaknázatlan potenciál a szervezetében?
  • Fontos lenne mérni, hogy az Ön vállalatát mennyire érintik az új HR trendek, a quiet quitting, és a well-being jelenségek?
  • A tehetségek megtartása miatt szeretnék látni a mai munkakörnyezet változásának hatását a beosztottak elköteleződésére és a termelékenységre?
  • Szükséges lenne számokban látni a szervezetfejlesztés és vezetésfejlesztés egzakt irányát?
  • Felmerül a kérdés, hogy konkrétan hogyan is kellene vállalatának működnie, ha kiválóvá szeretnének válni?
  • Milyenek a magyar vállalatok a benchmark adatok alapján?

A fenti kérdésekre átfogó és részletes választ ad a komplex Vállalati Kiválóság Diagnózis.

A több évtizedre visszatekintő, nemzetközi tudományos és tapasztalati eredményekre épülő komplex Vállalati Kiválóság Diagnózist több ország nemzetközi szervezetfejlesztési szakemberei hozták létre sok éves munkával. Három fő vállalati kutatási területre épül: A kiváló vállalatok működésében fellelhető közös mintákat Jim Collins tette közzé, amelyek a hatékony szervezeti működés alapelvei. A Gallup Intézet létrehozta az elkötelezettségi felmérések nemzetközi viszonyítási alapját. Thomas kutatásai pedig a munkamotivátorokról döntő fontosságúak a hatékony vállalati motivációfejlesztés szempontjából.


Letölthető részletes ismertető a Vállalati Kiválóság Diagnózisról:


Az eseményen két vezérigazgató és egy HR vezető osztja meg tapasztalatát a Vállalati Kiválóság Diagnózissal kapcsolatban egy kerekasztal-beszélgetés során.

A kerekasztal-beszélgetés résztvevői:

Csizmazia Balázs HR vezető – Ziehl-Abegg Kft.

Horváth Gábor – vezérigazgató – KELER Zrt. 

Istókovics Zoltán – vezérigazgató – Szegedi Vízmű Zrt.


A szakmai bemutató díjmentes de regisztrációhoz kötött.

Időpontja: 2023. szeptember 07. 14.00 – 15.40

Helyszín: Online, Zoom platformon


A komplex Vállalati Kiválóság Diagnózis megmutatja, hogy a vizsgált szervezet mennyire tud a kiváló vállalatok gyakorlata szerint működni. Számos magyar vállalatot indított el az elmúlt 5 évben a stratégiai és kulturális transzformáció irányába.

A diagnózis szervezeti hatékonyságot feltáró eszköz-rendszere teljes összhangban van az EFQM alapelveivel, ezért lehetőséget nyújt az eredmények visszamérésére és ezáltal az EFQM minősítés alátámasztására. Hasonlóan igaz ez a Brit Kormány által 25 éve létrehozott nemzetközi minősítő szervezet, az Investors in People akkreditációjára is.


Célunk ezzel az előadással, hogy Ön részletes képet kapjon erről az eszközről, és arról, hogy hogyan tudja támogatni vállalata fejlesztését.

Várjuk Önt és érdeklődő kollégáit, amennyiben tervezik mérni a vállalat működési hatékonyságát, a menedzsment fejlesztési területeit, a dolgozói elégedettséget, valamint a vállalati kultúrát!

Az eseménnyel kapcsolatos bővebb információért keressen minket:

Ecsédi István
Szakértő
+36209235405

Szabó Lili
Back Office vezető
+36203274046