Miért nem hozzák meg a vezetői tréningek a várt eredményeket?

100 perces szakmai előadás-sorozatunk júniusi webinárján a fejlesztési folyamatok sikerének kulcsáról beszélgettünk.

A vállalati vezetők általában sok vezetőfejlesztő folyamatot kipróbáltak már, de gyakran úgy érzik, hogy jóval kisebb az eredmény, mint amennyi pénzt és energiát rászánnak ezekre a képzésekre. Néha úgy is gondolják, már nem tudnak újat mondani/mutatni nekik a vezetőfejlesztő programok terén. A HR vagy L&D vezetők is ritkán látják a fejlesztések valódi megtérülését, csak apró, ideiglenes, gyorsan visszarendeződő eredményeket tudnak felmutatni a kultúraváltási projektek kapcsán.

A webinár során megmutattuk, hogy mi az a nemzetközi szinten elismert módszer, mellyel cégek 4-szer nagyobb valószínűséggel tudnak valódi változást elérni, és akár a korábbi fejlesztések eredményét megsokszorozni, katalizálni.

Módszerünket olyan vállalatoknak ajánljuk, amelyek jelentős kihívás előtt állnak és a hétköznapi megoldásokban nem látható még azt az átütő erő, amire szükség van ahhoz, hogy ezzel a helyzettel megküzdjön a szerevezet; továbbá olyan képzést keresnek, ahol valódi transzformáció zajlik.

Előadónk, Tanner Anett Paula nem csak a módszerrel kapcsolatos elméletekről, hanem valós szervezetfejlesztési tapasztalatokról is beszámolt a résztvevőknek.


Amennyiben csak kevesebb ideje van, belenézhet
az előadás 28 perces rövidített összefoglaló videójába:


Az előadásról készített teljes – alig több mint 100 percesvideófelvétel pedig megtekinthető az alábbi videóra kattintva:



Az Arbinger módszerrel kapcsolatos bővebb információért forduljon hozzánk bizalommal:

www.arbinger.hu