Komplex Vállalati Diagnózis

„Mennyire hatékonyak a vállalatnál alkalmazott mérőszámok és folyamatok?”
„Mennyire tudja a vállalatom megtartani a jó szakembereit?”
„Vajon elkötelezettebbek-e a mi vállalatunk dolgozói más magyar vállalatokhoz képest?”
„Vajon melyik szervezeti egységünk teljesít alul- illetve felül a vállalat szintjéhez képest? Megérzésünk van róla, de hogy tudom ezt mérni és számokban is kifejezni?”
„Hogy tudom a szervezetfejlesztési irányokat megszabni, hogy ne szubjektív érzésekre, hanem objektív számokra tudjak alapozni?”
„Hogyan lehet kimutatni, hogy az egyes szervezeti egységeim mennyire tudnak együttműködni?”
„Mennyire bíznak egymásban és vezetőikben a vállalatomnál dolgozók? Kimutatható-e a bizalmi szint változása?”
„Mennyi energia pazarlódik el a belső konfliktusokra?”

Ezekre és egyéb – vállalatok vezetőit érdeklő – kérdésekre a Vállalatfejlesztési Diagnózis választ tud nyújtani. A nemzetközi kutatások alapján kifejlesztett felmérés jelentős előnye, hogy a felmérés nem egyes vezetőktől ad visszajelzést, hanem a vizsgált szervezet egészéről: a felmérésbe bevonható a teljes munkavállalói kör.

A Diagnózis egy gyors online eszköz, melynek segítségével jól értelmezhető és összehasonlító elemzések elvégzésére alkalmas adathalmazt kapunk, amely az adott szervezet és szervezeti egységek (külön-külön is) aktuális hatékonyságát mutatja meg és objektív alapot teremt a szükséges beavatkozások tervezéséhez valamint a változások visszaméréséhez.

A Vállalatfejlesztési Diagnózis összehasonlítja az adott vállalat teljesítményét az országos átlaggal, iparági átlaggal, valamint a szervezeti egységek értékeit a vállalati átlaggal.

Alacsony költségráfordítással és teljesen anonim módon vizsgálja a szervezetet, így biztosít nyitottabb és nagyobb arányú válaszadást.

A teljes felmérés kiértékelésében több mint 40 ábra és magyarázat jeleníti meg az eredményeket, segítve az adatok feldolgozását.

Az Önt leginkább érdeklő kérdésre kattintva rövid részletet láthat a teljes elemzésből:


Igényelje ingyenes lehetőségeinket