Komplex Vállalati Diagnózis

A nemzetközi kutatások alapján kifejlesztett felmérés jelentős előnye, hogy a felmérés nem egyes vezetőktől ad visszajelzést, hanem a vizsgált szervezet egészéről: a felmérésbe bevonható a teljes munkavállalói kör. A Vállalatfejlesztési Diagnózis összehasonlítja az adott vállalat teljesítményét az országos átlaggal, iparági átlaggal, valamint a szervezeti egységek értékeit a vállalati átlaggal.

Alacsony költségráfordítással és teljesen anonim módon vizsgálja a szervezetet, így biztosít nyitottabb és nagyobb arányú válaszadást. Akciónk keretében most:

A teljes felmérés kiértékelésében több mint 40 ábra és magyarázat jeleníti meg az eredményeket, segítve az adatok feldolgozását. Többek között a következő kérdéseire kaphat választ a felmérés kiértékelő riportjából:

  • Mennyire tudja a vállalatom megtartani a jó szakembereit?
  • Elkötelezettebbek-e a vállalatunk dolgozói más magyar vállalatokhoz képest? Van-e különbség elköteleződés mértékében az egyes szervezeti egységek között?
  • Mennyire hozza ki a szervezet az ott dolgozókból azt a teljesítményt, amire képesek lennének a képességeik által?
  • Mik motiválják illetve demotiválják a dolgozókat? Vannak-e motivációs tartalékok?
  • Mennyiben másként látják és élik meg a szervezeti teljesítményt és akadályokat az egyes szervezeti szintek: vezetők, középvezetők és dolgozók?
  • Milyen mértékű a szervezeti egységek kapcsolati hatékonysága, minősége?
  • Mennyire bíznak egymásban, vezetőikben és vállalatukban a munkatársak?
  • Mennyi energia pazarlódik el a belső konfliktusokra? Milyen mértékűek az ebből adódó veszteségek?
  • Mennyire hatékonyak a vállalatnál alkalmazott mérőszámok és folyamatok?

Ezekre és további, vezetőket érdeklő kérdésekre a Vállalatfejlesztési Diagnózis választ tud nyújtani. A Diagnózis egy gyors online eszköz, melynek segítségével jól értelmezhető és összehasonlító elemzések elvégzésére alkalmas adathalmazt kapunk, amely az adott szervezet és szervezeti egységek (külön-külön is) aktuális hatékonyságát mutatja meg és objektív alapot teremt a szükséges beavatkozások tervezéséhez valamint a változások visszaméréséhez. A már magyar mintán is validált 58+5 szöveges kérdésből álló kérdőív adataiból 4 különböző részdiagnózis készül.

Az Önt leginkább érdeklő kérdésre kattintva rövid részletet láthat a teljes elemzésből:


Igényelje ingyenes lehetőségeinket