Hogyan mérhető a szervezet?

Komplex Vállalat Diagnózis mérési módszereinek megismerése
90 perces, díjmentes online előadás

Az előadás során bepillantást kapnak a résztvevők az online szervezetfejlesztés lehetőségeibe. 

Az előadáson a résztvevők megismerik, hogyan lehet megmérni a szervezetek működési hatékonyságát.  Ez minden szervezetfejlesztési folyamat kiindulási pontja.

A nemzetközi kutatások alapján kifejlesztett Vállalatfejlesztési Diagnózis hozzásegíti a szervezeteket belső potenciáljuk feltárásához és dolgozóik megtartásához.
A Vállalatfejlesztési Diagnózis egy olyan gyors és anonim eszköz, melynek segítségével jól értelmezhető és összehasonlító elemzések elvégzésére alkalmas adathalmazt kapunk, amely az adott szervezet és szervezeti egységek (külön-külön is) aktuális hatékonyságát mutatja meg.
A Vállalatfejlesztési Diagnózis összehasonlítja az adott vállalat teljesítményét az országos átlaggal, iparági átlaggal és nemzetközi kiválóságot minősítő szervezetek standardjával (EFQM, INVESTORS IN PEOPLE).

Bővebb információ: http://improversgroup.hu/fejlesztesi-teruleteink/komplex-vallalatfejlesztesi-diagnozis/


Mi is az Agilis Transzformáció? A legtöbb nemzetközi meghatározás szerint egy olyan szervezetfejlesztési folyamat, mely során megváltoztatjuk a szervezeti kultúrát, a szervezet működését annak érdekében, hogy gyorsabb döntéseket, gyorsabb változásokat, nagyobb eredményt, elégedettebb ügyfeleket, magasabb hatékonyságot, motivációt és értékteremtési képességet tudjunk létrehozni. (Természetesen ez nem csak az agilis projektmenedzsmenttel működő szervezetek kihívásai!) Diagnózisunk mérhetővé teszi ezt a folyamatot.


IDŐPONT  október 14. 14:30-16:00
HELYSZÍN online, Zoom alkalmazáson keresztül


oktató: Ecsédi István

Rövid bemutatkozás: 

Az ImproversGroup és ezen belül a Sämling, FranklinCovey, N.E.W.S.® és Arbinger magyarországi alapítója, fő tulajdonosa, és tanácsadója. Tanácsadói tevékenysége kiterjed a stratégiai menedzsmentre, vezetési kultúrafejlesztésre és az OD tanácsadás területére. Tanulmányokat folytatott az Egyesült Államokban, dolgozott és képzéseken vett részt Nagy-Britanniában és Portugáliában. Munkája mellett a Joint Venture Szövetség oktatási tanácsadója, CHAMP-tanácsadó, és az Amerikai Menedzsment Intézet tagja is volt, valamint 3 évig elnöke a Tréning Kerekasztalnak. Az EFQM Magyarországi szervezete 2018- ban beválasztotta a Kiválósági Nagykövetek közé.


Jelentkezés

Felhívjuk figyelmét, hogy az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása kötelező az űrlap elküldéséhez. Kérjük, ha mégsem tudna jönni, akkor e-mailben mondja le részvételi szándékát ügyfél-kapcsolattartójánál, vagy az info@improversgroup.hu e-mail címen.Kérdés esetén hívja a +3620/327-4046 telefonszámot.

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

Adatvédelmi nyilatkozat elfogadása*.