Milyen a szervezetünk teljesítőképessége?

Komplex Vállalat Diagnózis mérési módszereinek megismerése

Az 100 perces előadás során bepillantást kapnak a résztvevők az online szervezetfejlesztés lehetőségeibe. 

Az eseményen a résztvevők megismerik, hogyan lehet megmérni a szervezetek működési hatékonyságát. Ez különösen fontos ma a Covid19 járvány után, hiszen sok vállalat tervez új transzformációs fejlesztéseket, amiket a járvány idején elhalasztott.

A nemzetközileg kialakított (Jim Collins kutatásaira épülő) Diagnózis hozzásegíti a szervezeteket belső tartalékjaik feltárásához. Egyértelműen, számokban határozza meg a szervezet fejlesztési területeit. Ezen kívül pontos térképet ad a dolgozói engagementről, a motiváció fejlesztési területeiről.

Vállalatfejlesztési Diagnózis összehasonlítja az adott vállalat teljesítményét az országos átlaggal, iparági átlaggal és nemzetközi kiválóságot minősítő szervezetek standardjával (EFQM, INVESTORS IN PEOPLE).

A Vállalatfejlesztési Diagnózis eszközt azon tudatos vezetők használják leggyakrabban, akik kíváncsiak a szervezetüket működtető munkatársak véleményére a vállalati folyamatok hatékonyságáról, a motivációjukról és a vállalati kultúráról. A felmérés számszerűsített eredményeire alapozott, célzott fejlesztések hozzájárulnak a versenyképesség növeléséhez és a kulcsmunkatársak megtartásához.

“Meglepően pontos képet kaptunk a vállalatunkról, egy ilyen, viszonylag kis projekttől nem vártunk volna ennyire a dolgok mélyébe menő eredményeket. Szemmel láthatóan a diagnózis módszertana egészen kiváló. Sok erős, de sok gyenge pontot is sejtettük, viszont jónéhány témakörben igen váratlan eredmények születtek, lesz min dolgozni a következő hónapokban.”

Braunecker Antal, ügyvezető igazgató, Donauchem Kft.


Bővebb információ: http://improversgroup.hu/fejlesztesi-teruleteink/komplex-vallalatfejlesztesi-diagnozis/


IDŐPONT  megbeszélés alapján
HELYSZÍN online, Zoom alkalmazáson keresztül
DÍJ a részvétel díjtalan


oktató: Ecsédi István

Rövid bemutatkozás: 

Az ImproversGroup és ezen belül a Sämling, FranklinCovey, N.E.W.S.® és Arbinger magyarországi alapítója, fő tulajdonosa, és tanácsadója. Tanácsadói tevékenysége kiterjed a stratégiai menedzsmentre, vezetési kultúrafejlesztésre és az OD tanácsadás területére. Tanulmányokat folytatott az Egyesült Államokban, dolgozott és képzéseken vett részt Nagy-Britanniában és Portugáliában. Munkája mellett a Joint Venture Szövetség oktatási tanácsadója, CHAMP-tanácsadó, és az Amerikai Menedzsment Intézet tagja is volt, valamint 3 évig elnöke a Tréning Kerekasztalnak. Az EFQM Magyarországi szervezete 2018- ban beválasztotta a Kiválósági Nagykövetek közé.


Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben Ön vezetésfejlesztésben  gondolkodik és vezetőire szabott megoldásokat keres, én és a kollégáim készségesen állunk rendelkezésére! Interjúk és felmérések után díjmentesen javaslatot teszünk a legmegfelelőbb fejlesztési megoldásokra.

Ecsédi István
Telefon: +36 20 923 54 05
E-mail: istvan.ecsedi@improversgroup.hu