Vállalati Kiválóság Diagnózis – előadás és kerekasztal-beszélgetés 100 percben

Szeptemberben 100 perces szakmai előadást és kerekasztal-beszélgetést tartottunk a Vállalati Kiválóság Diagnózisról, mely egy komplex, nemzetközi vállalatfejlesztési mérési eszköz.

A több évtizedre visszatekintő, nemzetközi tudományos és tapasztalati eredményekre épülő komplex Vállalati Kiválóság Diagnózist több ország nemzetközi szervezetfejlesztési szakemberei hozták létre sok éves munkával. Három fő vállalati kutatási területre épül: A kiváló vállalatok működésében fellelhető közös mintákat Jim Collins tette közzé, amelyek a hatékony szervezeti működés alapelvei. A Gallup Intézet létrehozta az elkötelezettségi felmérések nemzetközi viszonyítási alapját. Thomas kutatásai pedig a munkamotivátorokról döntő fontosságúak a hatékony vállalati motivációfejlesztés szempontjából.

A komplex Vállalati Kiválóság Diagnózis megmutatja, hogy a vizsgált szervezet mennyire tud a kiváló vállalatok gyakorlata szerint működni. Számos magyar vállalatot indított el az elmúlt 5 évben a stratégiai és kulturális transzformáció irányába.


Az eseményen két vezérigazgató és egy HR vezető osztotta meg személyes tapasztalatát a Vállalati Kiválóság Diagnózissal
kapcsolatban egy kerekasztal-beszélgetés során.

A kerekasztal-beszélgetés résztvevői voltak:

Csizmazia Balázs HR vezető – Ziehl-Abegg Kft.

Horváth Gábor – vezérigazgató – KELER Zrt. 

Istókovics Zoltán – vezérigazgató – Szegedi Vízmű Zrt.


A diagnózis szervezeti hatékonyságot feltáró eszköz-rendszere teljes összhangban van az EFQM alapelveivel, ezért lehetőséget nyújt az eredmények visszamérésére és ezáltal az EFQM minősítés alátámasztására. Hasonlóan igaz ez a Brit Kormány által 25 éve létrehozott nemzetközi minősítő szervezet, az Investors in People akkreditációjára is.


Amennyiben csak pár perce van, belenézhet
Kerekasztal-beszélgetésünk 6 perces rövidített összefoglaló videójába:


Az előadásokról és a kerekasztal beszélgetésről készített videófelvételek megtekinthetőek az alábbi összefoglalóra kattintva:


Letölthető részletes ismertető a Vállalati Kiválóság Diagnózisról:


Vállalati Kiválóság Diagnózissal kapcsolatos bővebb információért forduljon hozzánk bizalommal:

Ecsédi István
Szakértő
+36209235405

Szabó Lili
Back Office vezető
+36203274046